Mauro Ikardi ima svoju želju, ali PSŽ se pita

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 06.04.2023.
18:15
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji kapiten Intera odličan u Turskoj.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Argentinski napadač Mauro Ikardi želi da ostane u Galatasaraju i nakon isteka pozajmice za ovu sezonu.

Dolaskom Lukasa Kamposa i Kristofa Galtijea u Pari Sen Žermen, pojedini igrači među kojima se našao i Mauro Ikardi, okarekterisani su kao "nepoželjni", te je moralo da se nađe rešenje za njih.

U Ikardijevom slučaju to je bio Galatasaraj koji se nameračio na velike zvezde evropskog fudbala, pa su u Istanbul takođe doveli Drisa Mertensa, Lukasa Toreiru...

"Zaista želim da ostanem u Istanbulu. Bio sam sa najboljim igračima na svetu u Parizu, ali ništa nisam osećao na ulicu. Ovde je drugačije. Osećam veliko interesovanje za mene", rekao je Ikardi.

Argentinac, čija je romansa sa Vandom Narom umnogome uticala na njegovu karijeru, postigao je 10 golova i ima sedam asistencija na svom kontu na 17 mečeva turskog šampionata. To nije loš učinak.

Ipak, oko svega će se pitati Pari Sen Žermen s kojim Ikardi ima ugovor do 2024. godine. Naime, on bi mogao da bude i deo nekog od transfera koje ovaj klub planira da izvrši na leto, pa je pitanje da li će mu se želja o ostanku u Istanbulu ostvariti. Ali, možda je ovim rečima želeo da pošalje poruku i ljudima iz Galatasaraja da krenu u atak za njegov potpis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke