Mbape - Doha prelomila, počinje!

Autor: Boris Jovanović
utorak 17.08.2021.
10:53
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su u Parizu promenili mišljenje...

 EPA-EFE/Christophe Petit Tesson
EPA-EFE/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Izgleda da PSŽ nema izbora. Naime, problem nije samo u obeštećenju već i stavu Mbapea, odnosno činjenici da je on zatvorio vrata kluba i izazvao reakciju navijača. Oni su mu zviždali i vređali ga na predstavljanju ekipe što će negativno uticati na imidž kluba.

Uz to, više nego prihvatljivo za klub na generalnom planu bi bio dolazak Kristijana Ronalda, marketinški potez veka i njegovo uparivanje sa Mesijem bi bila tektonska promena u fudbalskom svetu. Dodajte na to glad za osvajanjem najvećeg trofeja koji je opsesija kluba i biće vam jasno što se Ronaldo posmatra kao neka vrsta garancije. On, Mesi, Nejmar i Ramos itekako znaju da pobeđuju, da ne pominjemo ostale igrače. Uz to, bila bi napunjena kasa jer Real sigurno ne bi platio manje od 150 miliona za Francuza koji ionako odlazi za 12 meseci.

Zbog toga Al-Kelaifi čeka signal iz Dohe da otpočne pregovore sa Perezom koji ima poslovne interese u Kataru i veoma je udržan, ne želi da naljuti vlasnije Parižana.

No, kako se stvari kreću, ako pregovori budu otvoreni, niko ne sumnja da bi bili uspešno zaključeni. Naime, Perez je spreman na apsolutno sve kako bi doveo Mbapea, za naredno leto je planirao Halanda čime bi stvorio opet "galaktički napad", ostalo bi posle toga bilo lakše. Real nema novca kao PSŽ ili neki drugi klubovi, ali se njihov poziv ne odbija i to je mnogo puta bilo jasno u prošlosti, pogotovo u ovom veku u dva mandata sadašnjeg predsednika koji je praktično samo tri godine u dve poslednje decenije.

Čekajući Mbapea...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke