Mbape ni na nebu, ni na zemlji, ko sme da veruje Florentinu Perezu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 26.04.2021.
11:11
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava na relaciji Pariz - Madrid?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Florentino Perez se navodno pomirio sa time da neće dovesti nijedno zvučno pojačanje, osim slobodnog Alabe. Ipak, fudbalska Evropa je na oprezu, problem je što predsedniku Reala ne možete da verujete ni kad darove nosi.

"Bez Superlige, nema pojačanja tipa Haland ili Mbape, to je jasno. Za njih nema novca. Eventualno neki od timova koji predstavljaju države, protiv njih ne možete da se borite", bacio je strelicu ka Parizu i Mančesteru prvi čovek Reala.

"Prihodi Reala su od TV prava, marketinga i ulaznica, jasno je zbog čega ne možemo da priuštimo nove igrače", dodaje Perez.

Da li to znači da će čekati naredno leto, Mbape nije produžio ugovor i pored sjajne ponude, u ovoj situaciji ni PSŽ ne može da bude miran, ma koliko novca imali teško će dozvoliti da im najbolji fudbaler ode bez obeštećenja za 14 meseci.

Sa Nejmarom je izgleda posao završen, Barsa nema novca za transfer, pa će Brazilac potpisati ugovor, ali Mbape i dalje gleda na drugu stranu.

Iako se suočio sa zahtevom da se izjasni o novom ugovoru, njemu ne pada na pamet da ispuni ultimatum, odluku je odložio za period posle EP.

I to jako plaši PSŽ, ali zavise od Mbapea, protiv Meca je nastavio seriju, dao je 37 golova u sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke