Mbape otvoreno o Parizu, Makronu - Postoji nada za Real Madrid?

Autor: Stefan Matić
utorak 06.09.2022.
11:15
Izvor: Sportske.net

Francuski fudbaler dao intervju za Njujork Tajms.

EPA
EPA

Povezane vesti

Kilijan Mbape je sredinom maja odlučio da produži ostanak u Parizu. 

Za mladog Francuza je postojalo veliko interesovanje Real Madrida, navodno se i Perez lično angažovao i razgovarao sa fudbalerom, ali je napadač izabrao da ostane veran svom timu.

Potpisan je novi ugovor koji traje do 2025. godine, ugovor po kojem Mbape navodno zarađuje oko milion evra nedeljno a PSŽ je već "iskeširao" i bonus za potpis samo igraču u vrednosti od 100 miliona evra. Čak je sama španska LaLiga reagovala, tamošnji čelnici su ukazivali na kršenje fer-pleja, ali za sada ništa od konkretnih poteza i kazni. 

Mbape je dao intervju za Njujork Tajms. Jedno od pitanje je bilo i da li je novac odigrao presudnu ulogu u ostanku u Francuskoj. 

"Da li sam odabrao PSŽ umesto Real Madrida zbog novca? Ne, zato što gde god da odem, ja ću dobiti novac", odgovorio je Mbape. 

Francuski fudbaler je takođe objasnio koliku je važnost imao i razgovor sa predsednikom Makronom. 

"Nikada ne bih mogao da zamislim da ću razgovarati sa predsednikom o mojoj budućnosti i karijeri. To je ludo. Rekao mi je,' Ja želim da ostaneš, ne želim da odeš sada. Veoma si važan našoj zemlji.' Kada vam predsednik kaže tako nešto, onda je to veoma važno", objasnio je Mbape. 

Francuz je na kraju i ostavio malo nade za Madriđane i njegovom odlasku u Real. 

"San o Real Madridu? Nikada ne znate šta će biti u budućnosti. Nikada nisam bio tamo i ne pripadam Real Madridu, ali izgleda kao vaša kuća, ili nešto slično tome", završio je Francuz.

Kilijan igra odlično na početku. Mbape ima sedam golova u pet odigranih utakmica, doduše imao je par "sudara" sa Mesijem i Nejmarom, ali stvari za sada funkcionišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke