Mbapeova poslednja odluka šokiraće ceo svet, pa i PSŽ!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.02.2021.
09:32
Izvor: Sportske.net

Francuz navodno najbliži konačnoj odluci.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Kilijan Mbape neće forsirati odlazak na leto, ali neće pristati ni na potpis novog ugovora, u prevodu - čeka leto 2022. da ode kao slobodan.

Ova vest stiže danas, dan pre utakmice sa Barselonom, Mbape navodno ne želi da "ratuje" sa upravom Pari Sen Žermena, koja će na leto tražiti 150 miliona evra za njegov odlazak. Mbape je daleko od potpisa novog ugovora, zna da će u tom slučaju otići još teže, pa je ovo možda i najgori scenario za PSŽ, da ostane bez obeštećenja za takvog igrača.

Mbape smatra da je pred njim čitava karijera, ima tek 22 godine, da u 23. bude slobodan u izboru nove sredine bukvalno je najveći poklon i najbolja odluka koju može da donese. Francuski mediji otkrivaju da je Mbape dugo razmišljao, da se konsultovao sa svojim roditeljima i da su procenili da je ostanak u Parizu još godinu dana pametna odluka.

Sve ukazuje da Mbapeova ovakva odluka najviše veze ima sa finansijskom krizom u Real Madridu, koji neće imati novca da ga dovede na leto. Mbapea žele i Liverpul i Mančester Junajted, ali oduvek je delovalo da je njegov izbor uvek bio Real Madrid.

Mbape bi tako zaokružio ciklus od pet godina u Parizu, imaće šansu da osvoji još Ligu šampiona, koja mu jedino nedostaje. Jasno je da će morati  da napusti Pariz i Ligu 1 ako želi da postane jedan od najboljih u istoriji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke