Mbapeovo i četvrto veliko "NE", zamena mora da odjekne!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 10.05.2021.
12:20
Izvor: Sportske.net

PSŽ ne sme da dopusti tek tako da ne dovede adekvatnu zamenu.

Povezane vesti

Kilijan Mbape je odbio i četvrtu ponudu Pari Sen Žermena oko obnove ugovora, jer mu je san da zaigra za Real Madrid.

Ovu vest preneo je danas španski Kuatro, koji tvrdi da više nema dileme da li će Mbape napustiti Pariz ovog leta, jer je jasno stavio do znanja negativnim odgovorom po četvrti put, da ne želi da ostane u klubu.

Real Madrid nema konkurenciju, ranije se pominjao Liverpul, ali samo na kratko, "kraljevski" klub bukvalno ima otvoren put do potpisa fenomenalnog Francuza.

Mbape je po svemu sudeći procenio da je sa Parižanima dostigao sve limite, osvojio je sve moguće trofeje, stigao je do finala Lige šampiona i to će biti jedini trofej koji će mu nedostajati.

Uveliko se spekuliše o njegovim zamenama, Lionel Mesi i dalje ostaje meta broj jedan, Parižani strpljivo prate razvoj situacije i spremni su da ponude kapitenu Barselone unosan trogodišnji ugovor. Mesi za sada ne donosi nikakve odluke, fokusiran je na borbu za titulu u La Ligi. 

Drugo ime je Mohamed Salah, koji je ponovo iskočio u prvi plan. Egipćanin je navodno nezadovoljan na "Enfildu", smatra da je i on i ekipa dostigla vrhunac 2019. i 2020. godine, te da je vreme za nove izazove. 

On neće imati mnogo ponuda na stolu, Barsa i Real nemaju novca da ga dovedu, a niti je Salah primarna meta. PSŽ u tome vidi šansu i sigurno da će pokušati da ga dovede u slučaju da Mbape ode i da Nejmaru bude preko potreban novi saigrač u napadu. 

Ko je pravo rešenje, ko će biti bomba Parižana ako Mbape ode ovog leta? 

Jednostavno, nemoguće je da ne dovedu nikog i da ostanu sa Nejmarom, Ikardijem i Di Marijom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke