Mbapeu prete, nije baš da ga je briga!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.08.2021.
11:12
Izvor: Sportske.net

Nema raspleta, ali jedna stvar je sigurna...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Real Madrid i dalje čeka. Oni dve godine nisu potrošili ništa na pojačanja i sve je usmereno ka Kilijanu Mbapeu. Ali, kako se saznaje, Real nema nameru da ponudi ogroman novac za Francuza.

Anćeloti ne smatra da projekat mora da trpi zbog Mbapea, tačnije da treba isprazniti kasu i žrtvovati još neke igrače da bi se ovog leta doveo napadač koji je opsesija Florentina Pereza.

Za razliku od Zidana, Italijan ne insistira na Mbapeu iako je u poslednje tri godine Real od odlaska Ronalda imao velike probleme sa postizanjem golova. 

Mbape čeka, priča se da ove nedelje počinju pregovori jer je on i definitivno prelomio, neće potpisati novi ugovor. Španski listovi podgrevaju atmosferu, pišu da je čak kroz redove, od kluba stigla pretnja da će naredne godine biti u drugom planu, ali je to malo verovatno.

Nije kao da se Mbape zabrinuo, on bez problema želi da igra ovu sezonu, ali ako ga klub ne želi sačekaće da mu istekne ugovor i prećo u Real. Njegovi savetnici su besni na Parižane koji su jedan raniji intervju predstavili kao želju igrača da ostane, što nije istina.

Sada ostaje samo da se vidi da li će Real testirati PSŽ ponudom, mada Perez okleva, ne želi da kvari odnose sa Dohom. U svakom slučaju, ova priča će trajati do kraja prelaznog roka, a poslednja reč je u rukama Parižana. 

Ali, ni to ne znači ništa, jer je teško progutati činjenicu da bi mogli da narednog leta ostanu bez centa od igrača koga su platili 180 miliona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke