Mediji kažu ''gotovo'', ali Ančeloti se ne predaje i ne odustaje od ova dva velika pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.07.2019.
23:25
Izvor: Sportske.net

Veliku pažnju večeras su izazvale najnovije informacije. Usledila reakcija Karla Anćelotija.

Matteo Bazzi/ANSA via AP
Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Tokom večeri, pojedini španski i italijanski mediji preneli su da je transfer Hamesa Rodrigeza iz Reala u Atletiko maltene završena stvar i da je Napoli ispao iz te trke.

Međutim, tako ne misli Karlo Ančeloti, trener Napolija, koji se i dalje bori za dolazak Rodrigeza i neće odustati dok ga ne dovede na ''San Paolo''.

''Nisam obavešten da se dogovorio sa Atletikom. Još uvek pregovaramo oko Hamesa, on je igrač koga ja jako cenim. Veoma sam vezan za njega i on je fudbaler koji bi mnogo značio našem timu. Ali, on nije jedini fudbaler sa kojim pregovaramo'', dodao je Ančeloti.

Od ostalih meta, jedna je već ''pred vratima'' i ozvaničenje transfera se očekuje početkom naredne nedelje. U pitanju je Eljif Elmas, 19- godišnji Makedonac koji nastupa za Fenerbahče.

''Tražili smo igrača koji je vešt između linija tima, a Elmas tu ima mnogo kvaliteta. Naša ekipa je prilično kompletirana, moramo da idemo korak, po korak'', istakao je Ančeloti i poručio da će se Napoli i sldeće sezone boriti za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Monday, 22.07.2019
08:28

ja vam ga ne bi dao iz inata. Kad prodajete trazite 150 miliona za vase igrace a klasu od igraca poput Jamesa ne mozete da platite 40-50. Trazite pozajmice

avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 22.07.2019
04:05

Zapeli toliko na vezne igrace a oni im uopste nisu neophodni imaju dobre vezne...