Megvajer preskup, Junajted se okreću ka novopečenom "Bjankoneru"?

Autor: Stefan Matić
petak 19.07.2019.
16:45
Izvor: Sportske.net

Juventus se već oglasio da bi igrača pustio ako se isplati 40 miliona evra.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Evropa je bila na nogama ove nedelje, konačno smo dobili rasplet jedne od većih sapunica ovoga leta. Matjis de Liht je odlučio da u narednom periodu brani boje Juventusa.

Međutim ovo komplikuje život ostalim defanzivcima "Stare dame", ponajviše svežem pojačanju iz Sasuola Demiralu. Turčin je stigao početkom jula, "Stara dama" je platila 18 miliona evra sada želi duplo više ukoliko se odluče na prodaju. Milan se raspitivao, ali su predložili pozajmicu sa otkupom što su šampioni "Čizme" odbili.

Sada je prema pisanju italijanskih medija u trku za Turčinom ušao i Mančester Junajted. Prvobitna meta Hari Megvajer iz Lestera je preskup, "Lisice" traže oko 80 miliona evra za štopera engleske reprezentacije. Čelnici sa "Old Traforda" misle da bi bolji posao mogli da naprave sa Demiralom koji je i duplo jeftiniji, ali i mlađi.

demiral

Ostaje da se vidi u narednom periodu kakva će biti sudbina turskog defanzivca, dolaskom De Lihta, tu su i starosedeoci Kjelini, Bonući, Rugani, pitanje je koliku bi minutažu dobio bivši štoper Sasuola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Friday, 19.07.2019
18:23

Kad te iz Juvea posalju na kaljenje ides u Mancester to ti ko kazna.Boze Fergusone gledas li ti ovo.

avatar
Max 20 karaktera
Friday, 19.07.2019
17:02

Ovaj Juventus ubija svaki smisao Serije A. Pokupuju najbolje iz slabih i preprodaju ih za tri put vecu cenu(ili tri puta vecu od njihove prave vrednosti). Sad ce oni okoreli Biankoneri da mi objasnjavaju kako je to potpuno ok, iako im je liga krajnje dosadna(i utakmice i cinjenica da se pobednik zna 15 dana pre pocetka sezone). Molim Sportske da makar jednom objavemoj komentar. Hvala

avatar
Don Carlo
Friday, 19.07.2019
19:03

Kakva seria a, ravno francuskoj ligi, unaprijed se zna ko ce da osvoji titulu, jedino nekim cudom kup ako izmakne. Titula je sigurna u svakom smislu.

avatar
Marco Popovich
Friday, 19.07.2019
19:51

Pa sto onda ostali to ne rade?