Megvajeru uslišene molbe, Junajted pravi engleski tandem u odbrani?

Autor: Stefan Matić
subota 03.04.2021.
17:09
Izvor: Sportske.net

Hoće li ova promena pomoći kapitenu.

EPA-EFE/Michael Regan
EPA-EFE/Michael Regan

Povezane vesti

Mančester junajted sutra dočekuje Brajton u okviru 30. kola Premijer lige. 

"Crveni đavoli" se nadaju povratku u Ligu šampiona, Solskjeru je potreban novac kako bi tim učinio još konkurentnijim, ali i kako bi ispunio "želju" Megvajera.

Engleski mediji prenose kako je jedan od uzroka lošijih partija najskupljeg defanzivca sveta to što se na terenu ne razume sa svojim partnerima. To jeste Lindelof i Bai se ne služe najbolje engleskim jezikom. 

Junajted se dovodi u vezu sa francuskim štoperima poput Kundea i Varanea, ali izgleda da će se stupiti i u pregovorima sa Brajtonom oko kupovine Bena Vajta. 23-godišnjak igra odlično ove sezone u odbrani "galebova", štoper je tokom januarskog prelaznog roka pominjan i kao želja Liverpula. 

Njegova cena bi bila sigurno manja od pomenutih defanzivaca Sevilje i Real Madrida, a opet - na terenu bi lakše našao zajednički jezik sa Megvajerom.  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 04.04.2021
13:34

Ако је Видић могао својевремено из Спартак Москве да пређе у Јунајтед и одлично да се уклопи тада са Рио Фердинандом, зашто би био проблем и за неке штопере из других лига? Овај изговор Мегвајера не пије баш воду јер је и сам правио неке необјашњиве грешке где му није крив био саиграч који игра другог штопера, а који се наводно слабије служи енглеским језиком.