Mendešova posla, u glavnim ulogama Žoao Feliks i Ansu Fati!

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.04.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Portugalac ima plan.

EPA-EFE/VINCE MIGNOTT
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Povezane vesti

Žoao Feliks želi da ostane u Barseloni u kojoj nema mesta za Ansua Fatija, deluje kao nemoguća misija da ih usrećite obojicu, osim ako niste - Žorž Mendeš. 

Portugalski super agent, jedan od najmoćnijih na svetu, uveliko radi na Feliksovom ostanku u Barseloni, ali istovremeno mora da smisli i šta će sa drugim svojim klijentom, Fatijem.

Zna se da Brajton neće otkupiti Fatija, niti će produžiti pozajmicu, posebno ako ode Roberto De Zerbi koji je bio najveći zagovornik za njegov dolazak.

Mendeš sada planira da Atletiku predloži da dovedu Fatija na pozajmicu, iz Barselone, a da u istoj produže ostanak Feliksa.

Barsa nema novac da otkupi Feliksa, ali bi ga rado zadržala na pozajmici još jednu sezonu dok se finansijski ne stabilizuje. 

Deluje da bi Fatijeva pozajmica u Madridu bila idealna forma da sve četiri strane budu zadovoljne - oba kluba i obojica igrača. 

Takve operacije naravno nikada nisu jednostavne, posebno zbog plata, ali i želja igrača. Za sada je izvesno da Feliks po svaku cenu želi da ostane u Barseloni, dok Fati ima i ponude drugih klubova iz Španije, pominju se Sevilja i Valensija. 

Biće ovo još jedno radno leto za Žorža Mendeša...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke