Iguaina su preživeli, Napolitanci neće i izdaju Mertensa!

Autor: Nemanja Veljković
subota 30.07.2022.
21:05
Izvor: Sportske.net

Belgijanac je u potrazi za novim klubom.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Nakon povratka Alvara Morate u Atletiko Madrid, ''bjankoneri'' nameravaju da u svoje redove dovedu par novih akvizicija koji bi pojačali konkurenciju u napadu.

Čelnicima italijanskog giganta takođe ni vreme ne ide u prilog jer je ostalo još samo par nedelja do starta nove sezone u Seriji A.

Kako prenosi italijanska Gazeta, Juventus je na listu potencijalnih opcija stavila doskorašnjeg fudbalera Napolija Drisa Mertensa.

Iskusni vezista je ovog leta postao slobodan igrač i mogao bi da postane značajno pojačanje za Alegrijev tim, ali se to za sada ne čini realnim.

Belgijanski reprezentativac igrao je devet godina u dresu svetlo-plavih i za to vreme postao legenda kluba, te je teško zamisliti da bi mogao da pređe u redove velikog rivala.

Navijači napuljskog kluba još uvek nisu preboleli kada im je Gonzalo Iguain prelaskom u rivalski Juventus zabio nož u leđa. Ukoliko bi se isti slučaj ponovio i sa Mertensom, velike su šanse da bi to naišlo na još veću osudu, koliko god ostavio veliki trag u klubu.

Mertens je povezivan sa transferom u Lacio ili Antverp, a obe opcije trenutno se čine realnijim destinacijama od Torina.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke