Mesi i Barsa ponovo zajedno? Prvi korak je napravljen!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.07.2022.
18:34
Izvor: Sportske.net

Da li ovo znači da je ipak moguće?

EPA
EPA

Povezane vesti

Đoan Laporta je zagolicao maštu navijačima, to nije prvi put, ali sada stvari postaju ozbiljnije, jer se oglasila i Veronika Brunati.

U pitanju je ubedljivo najpouzdaniji argentinska novinarka, koja je često "rušila internet" i prva prenosila najpouzdanije informacije kada su u pitanju igrači iz Argentine.

Nakon reči Đoana Laporte koji je pre neki dan rekao da Mesijeva i Barsina priča nije završena, Veronika Brunati nije negirala mogućnost povratka, što je bilo i više nego dovoljno da se "upale" svi forumi navijača katalonskog kluba.

"Da se nadovežem što sam rekla u subotu (kada je prenela izjavu Đoana Laporte i priznanje greške što je pustio Lea): Barsa još uvek nije započela pregovore sa Mesijem i njegovim predstavnicima. Ali, Barsa je napravila prvi korak - priznala je da je puštanje Lea bila greška. Sada će pokušati da ga vrate 2023. godine, da završi karijeru u Barsi", poručila je Veronika Brunati.

Oni koji je prate, znaju da ona prva stavlja tačku na glasine bez pokriće i da joj je "zadovoljstvo" da negira gluposti. Ovaj put to nije učinila, barem nije još što opet uliva nadu Barsinim navijačima.

Katalonski Sport, koji je sklon senzacionalizmu, prvi je preneo ovu priču, a nadovezao se u nedelju i Đerar Romero, čovek koji je insajdersko novinarstvo podigao na lestvicu čak i iznad Fabricija Romana je takođe zagolicao navijače.

"Video sam šta je napisao Sport i ne mogu da potvrdim da imam informacije na tu temu. Ali, mogu da kažem da znam da su Ćavi i Mesi u stalnom kontaktu. Ako Ćavi insistira da Mesi dođe narednog leta, onda treba da sačekamo i vidimo šta će se desiti", poručio je Romero. 

Da li ćemo videti "The last dance" i Mesija u Barsi još jednom, u sezoni 2023/24?

AdmiralBet nudi top kvotu 2,35 da se titula vrati na "Kamp nou" posle tri godine, ko sme da se kladi da Barsa osvaja La Ligu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke