Mesi i Kristijano Ronaldo zajedno? Ovo čeka ceo svet, dovoljan je samo poziv jednog čoveka!?

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.03.2021.
08:31
Izvor: Sportske.net

On je poznat kao veoma odmeren, nije sklon senzacionalizmu, pa sigurno da se iza ove priče krije namera...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Mesi i Ronaldo zajedno?

To je nešto što sve čeka da vidi čitavu večnost, ali iskreno, jedini način da se to ostvari je izvan Evrope. Jer, niko ne može da ih priušti u tandemu u ligama petice, pominjana je varijanta Pari Sen Žermen, ako ode Mbape, no ni oni nemaju toliki platni fond, čak ni kroz sve obilaznice u vidu katarskih firmi kako bi spojili dva najbolja igrača našeg veka.

Da li postoji način?

Postoji, ili makar tako tvrdi Dejvid Bekam.

On nije poznat kao neko ko senzacionalnim izjavama želi pažnju medija, veoma je odmeren i realan.

Dakle, iza ovih reči se krije nešto.

"Mesi i Ronaldo? Ne mislim da će to biti posebno teško, dovoljno je da pomenem Majami i imaćemo potvrdan odgovor", rekao je Beks.

Kakva bi to atrakcija bila za sponzore i američku ekonomiju, nije teško zaključiti. Ronaldo bi mogao u Ameriku, čak i narednog leta, ako odluči da napusti Juventus, nema mnogo opcija u Evropi niti je priča o povratku u Real ili Junajted, bivše klubove, realna.

Sa Mesijem je drugačije, on ima ponudu da ostane doživotno, ali želi da bude bliže kući, uz to, ako bi otišao iz Barselone, čini se da Siti nema dovoljno novca, odnosno da se okreću budućnosti, žele Halanda, a napori Parižana su usmereni na to, da uz Nejmara, zadrže i Mbapea.

Rasplet Mesi-Ronaldo u novoj MLS sezoni nije realan, ali za par godina svakako. Bekam ima novca, sponzore koji bi to mogli da obezbede, kroz reklamne ugovore i razne druge pogodnosti, pa postoji neka mogućnost da vidimo tandem o kome smo svi sanjali...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke