Mesi pritiska Nejmara, moguće je i to na ovaj način!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.04.2021.
11:38
Izvor: Sportske.net

Šta sve može da se desi u naredna tri meseca?

 QUIQUE GARCIA
QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Izgledalo je da je sve gotovo i da će Nejmar prihvatiti ponudu PSŽ i produžiti ugovor do 2025. Sve je bilo gotovo dogovoreno, čak je i sam Nejmar to izjavio, a onda se sve promenilo.

On je očekivao Mesija u Parizu, umesto toga, suočio se sa svakodnevnim pritiskom Argentinca da se vrati i nasledi ga kao lider Barselone.

"Nejmar ima još najmanje pet velikih sezona, za Barsu je pravo vreme da pokuša još jednom", kaže njegov bivši agent Vagner Ribeiro.

On je potvrdio da je PSŽ odbio 130 miliona, Todiba, Rakitića i pozajmicu Dembelea pre dva leta, ali sada su se okolnosti promenile. Nejmaru je ostala godina ugovora, ako ga ne produži klub će biti prinuđen da ga proda.

Treba reći da ako ostane Mbape što je takođe neizvesno, Parižani će biti mnogo otvoreniji ka odlasku Nejmara. Oni bi tražili novac i Dembelea, a ne Grizmana kako se pretpostavljalo jer je nekadašnji igrač Dortmunda i Rena mlađi, a Mbape bi ga želeo u timu. U tom slučaju bi Nejmar mogao da smanji ogromnu platu i da se vrati u Barselonu posle četiri sezone.

Laporta kako bi zadovoljio Mesija radi na ovom transferu i izvesnije je da se timu priključi Nejmar, nego Mesijev kum Aguero koji želi da ostane u PL.

Nejmar ćuti, "L'Ekip" spekuliše da se sada pokajao zbog obećanja datog Leonardu, ali i da nije potpisao jer ne gubi nadu da će se vratiti u Kataloniju.

Način postoji, Dembele je izjavio da nije pregovarao oko novog ugovora koji ističe u leto 2022. kada i Nejmarov. Ovo je možda prilika da svako dobije što želi, mada mladi Francuz ima planove da igra u jačoj ligi nego što je Francuska... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke