Mesi stigao u Barselonu i nikad je bliži povratku!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.04.2023.
23:57
Izvor: Sportske.net

Šta ovo treba da znači?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Najbolji igrač Mundijala i po mnogima najbolji igrač svih vremena, Lionel Mesi, došao je u Barselonu iz Pariza i ušao je tajnim prolazom na aerodrom kako ne bi bio viđen od strane medija. 

Jedan od najpoznatijih novinara koji prate Barselonu, Romero, istakao je da je Mesi poneo čak 15 kofera, kao i da se stvari odigravaju brže od očekivanog. 

Mesi ima ugovor do kraja ove sezone sa Pari Sen Žermenom, a prema poslednjim navodima, Parižani najverovatnije odustaju od nastavka saradnje zbog drugačije vizije kluba, projekat će biti da se uzimaju najbolji francuski mladi igrači i novac koji bi bio namenjen Mesiju će se usmeriti na druge strane. 

Barselona će sve to rado prihvatiti, ali je i dalje teško proceniti finansijsku situaciju u klubu i šta bi sve moglo da koči ovaj transfer. 

Jasno je svima da je Mesi zaljubljen u Barselonu, a Romero govori u svom podkastu da je Mesi nikada bliže povratku, jer su zajedno sa njim došli i agenti, kao i porodica.

Čak je tu i Pepe Kosta, čovek koji je desna ruka Lionela Mesija, neko ko je odgovoran i za administrativni deo posla, i za savetovanje Argentinca, a neretko je u poslu menjao Leovog oca, Horhea.

Čekamo sutrašnji dan, nešto veliko bi moglo da se desi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke