Metla u Junajtedu, ovo će biti novi napadački trio?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 10.03.2022.
10:06
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će stići trojica novih napadača...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mančester Junajted će bez obzira na ishod sezone koja ne izgleda dobro u ovom trenutku promeniti gotovo kompletan napadački red. Grinvud je već zbog problema sa zakonom zaboravljen, Kavaniju ističe ugovor, Marsijal se ne bi vraćao sa pozajmice, a čini se da bi se klub najradije otarasio Kristijana Ronalda.

Mnogo će zavisiti od novog trenera, ako to bude Ten Hag, kouč Ajaksa, on bi sa sobom mogao da dovede Entonija, Brazilca, a meta Junajteda je i Musa Dembele iz Liona. I ranije su ga želeli dok je igrao za Fulam, otišao je u Seltik, bio u Atletiku na pozajmici, ali se vratio među "Dečake". Ima već 25 godina, ovo bi mogla da bude poslednja velika šansa da oživi karijeru koja se nije razvijala kako se očekivalo.

Rašford želi da ode iz kluba, ali čini se da Junajted ni po koju cenu neće dozvoliti da se to desi, a što se tiče drugih napadača, u klubu ne postoji raspoloženje da se trkaju oko Halanda, pominje se kao rešenje Levandovski koji bi garantovao golove, mnogo je iskusniji, mada bi ulaganje u Poljaka na duži period zbog njegovih godina bilo problematično. 

Naravno sve će zavisiti od novog trenera, ali i pored toga što je izvesno da će Levandovski napustiti Pariz, i dalje holandski stručnjak predstavlja prvu metu "Đavola", što se ne sviđa većini igrača iz svlačionice....

Dakle, Musa Dembele, Levandovski, Entoni i Rašford kao poker napadača, kako vam se čini?

Create

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke