Miha šalje golmana na kaljenje pod "Vezuv"!

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 13.07.2015.
23:17
Izvor: Sportske.net

Golman Milana biće prosleđen na pozajmicu ekipi Napolija.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Kao što se i očekivalo Milan će svog golmana Gabrijela poslati na pozajmicu u sledećoj sezoni.

22 godišnji golman prošle sezone branio je na pozajmici u ekipi Karpija i bio jedan od najzaslužnijih za istoriski plasman te ekipe u Seriju A, prvi put od svog osnivanja.

Gabrijel je osvojio Olimpijsko srebro sa reprezentacijom Brazila 2012. godine, nakon čega je pozvan i u seniorsku reprezentaciju i debitovao je na meču protiv Švedske.

Siniša Mihajlović je odlučio da brazilskog golmana prosledi na pozajmicu jer misli da ne bi uspeo da se izbori za status prvog golmana ekipe u konkurenciji Dijega Lopeza i Kristijana Abijatija.

U Napoliju, konkurencija za prvog golmana biće mu zemljak Rafael, Pepe Rejna i Marijano Anduhar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raúl González
Tuesday, 14.07.2015
07:31

Ne razumem ovakve timove. Umesto da imaju jednog dobrog, iskusnog golmana u startnu postavu (sto je Diego Lopez u Milanu) i jednog mladog koji ima potencijala na klupu da uci od ovog prvog (Velenrojter, Paseko, Silensen, Sa...) oni skupljaju sve penzionere. Ne racunajuci Gabriela prosek godina za golmane Milana je 34 godine (Lopez-33, Agaci-31 i Abiati-38). Sta radi Agaci u Milanu osim sto uzima platu? Od igraca koji ima 31 godinu ne moze da se ocekuje da napreduje, a posto je Abiati 2. golman tesko i da ce sansu da dobije.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 14.07.2015
14:49

Odlicno pitanje, vodimo katastrofalnu politiku kada su u pitanju golmani.

avatar
NDJ34
Tuesday, 14.07.2015
16:14

Donekle si u pravu, Agaci ce sigurno da ide negdje, tako da njega ne treba ni racunati, ali isto tako Gabrijelu je vise nego ikada potrebno da brani konstantno, da ima utakmica u nogama da bi bio spreman za Milan za sezonu-dvije, tako da je po mom misljenju posudba najlogicnije rjesenja, ali mi nije jasno zasto Napoli, imajuci u vidu da su doveli Reinu, koji nece da grije klupu 100%, Abbiati moze da brani dobro i ovu sezonu, ali eto, on ce tu biti u slucaju da se Lopez povrijedi ili eventualno da brani u kupu, a Donaruma moze biti treci golman, momak je potencijal veliki, a ima od koga i da uci..

avatar
NoLifer
Tuesday, 14.07.2015
03:23

Sa konja na magarca...

avatar
koki77
Monday, 13.07.2015
23:25

Hahaha pa jaca konkurencija u Napoliu.. ne vidim svrhu. Bolje ga proslediti u isti klub od prosle sezone ili u neki drugi gde bi sigurno bio u prvoj.

avatar
Dusan Petrovic
Monday, 13.07.2015
23:51

Bravo,bas tako,bolje da I ove sezone igra u Karpiju jer u Napoliju ni klupu nece videti ako isti ne prodaju nekog