Mijatović progovorio o Mbapeu, većina Madriđana se ne slaže?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 12.10.2022.
08:30
Izvor: Sportske.net

Legenda ima reč.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kilijan Mbape je ponovo pokrenuo lavinu, pošto se juče pojavila informacija da je nezadovoljan i da želi da napusti PSŽ.

Očekivano, sve lampice su se upalile u Madridu, jer vrlo dobro znamo kako je Real letos "izrađen" i da javnost i navijači ne praštaju Mbapeu način na koji ih je iskoristio da bi dobio što veći ugovor sa Parižanima.

Ipak, legendarni Peđa Mijatović smatra da i pored svega toga, Real ne sme da zatvori vrata Mbapeu.

"Mbape, da ili ne? Pa šta vi mislite? Ja razumem ljutnju i sve što se dogodilo u prošlosti, ali takav jedan veliki igrač uvek mora da bude dobrodošao. Teško da će doći do transfera, zbog njegovog ugovora, osim ako Real ne napravi prvi korak. On ili Haland? Veoma su različiti", rekao je Mijatović u emisiji "El Larguero", a sa njim se nisu složili ostali gosti.

Među njima je bio jedan od najzagriženijih i samim tim najneobjektivnijih novinara kada je u pitanju Real Madrid - Tomas Ronsero. On već mesecima, recimo, tvrdi da je Erling Haland igrač Real Madrida koji je samo na pozajmici u Mančester sitiju.

"Kada vam igrač to uradi dva puta, onda mora da izgubi poštovanje. Mi smo mu aplaudirali kada je došao na naš stadion (aludira na revanš osmine finala LŠ ove godine), zato što smo verovali da će biti naš, ali nas je on prevario i iskoristio. Jednom smo mu već oprostili, ali tada je imao 18 godina i izabrao je Pariz, ali sada ima 23 i već je mnogo zreliji. Real Madrid je za njega veličina i treba da kaže "ne" Mbapeu", rekao je Ronsero, sa kojim se složila većina navijača. 

Inače, večeras se nastavlja Liga šampiiona, a u centru pažnje je meč Barselona - Inter. AdmiralBet je  spremio bogat specijal, na koji možete da  se kladite OVDE, a jedan od primamljivijih tipova je - Levandovski daje prvi gol, Barsa pobeđuje, kvota  je 4,00!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke