Milan - Čekajući poslednja dva pojačanja, ko je na Maldinijevoj listi?

Autor: Boris Jovanović
petak 23.07.2021.
09:23
Izvor: Sportske.net

Potreban centralni vezni igrač i još jedan napadač...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Milan i dalje nije kompletirao tim za novu sezonu. Traže zamenu za Čalhanoglua koji je otišao u Inter, i za sada su ona najzvučnija imena nerealna. Isko i Kutinjo imaju ogromne plate i velike zahteve, pa će to ostati samo Maldinijev san.

Koji igrači dolaze u obzir?

Svakako najveće pojačanje bi bio Zijeh, ali tu u obzir samo dolazi pozajmica, Čelsi nije baš raspoložen za takav posao, oni žele da prodaju Marokanca koji je pao u drugi plan od dolaska Tuhela.

I dalje je aktuelan Iličić iz Atalante, no neko ulaganje u 33-godišnjeg Slovenca je isključeno, a "Orobići" i dalje traže desetak miliona obeštećenja. Nikola Vlašić je takođe teška meta, Milan se dogovorio sa Hrvatom, ali CSKA traži 30 miliona evra, bilo sada, bilo kao obavezan otkup naredne sezone. 

Šta je još na meniju?

Sabicer iz Lajpciga bi bio odlično rešenje, samo Austrijanac je preskup, a sada se pojavilo ime De Ketelara iz Briža. Ovaj 20-godišnji vezista je prošle godine debitovao za reprezentaciju, bio standardan u novoj tituli crno-plavih i predviđaju mu veliku budućnost.

Što se tiče ostalih mesta u timu, brazilski napadač Kajo Žorge je i dalje meta, ali Milan želi da ga dovede pre nego što mu istekne ugovor u decembru i pobedi konkurenciju. Maldini mora da proda Kaldaru, Haugea i još par igrača iz drugog plana, ali i da produži ugovor sa Kesijem koji je na Olimpijskim Igrama. 

Već su dovedeni golman Manjan, Balo-Ture, Žiru, produžena je pozajmica Brahima Dijaza. Probaće verovatno da dodatno ojačaju bokove mladim igračima, kako bi Kalabrija i Teo Ernandez imali alternative...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke