Milan gubi "novog Pirla"? London zove!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 09.08.2022.
11:30
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" mu pronalze alternativu.

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Juče se pojavila informacija da Milan traži veznjaka Lansa i kapitena ovog tima Seka Fofanu, danas da su "rosoneri" krenuli po mladog centralnog veznog Mitjleanda, Nigerijca Rafaela Onjediku. Razlog bi mogao da bude prodaja jednog od lidera ekipe Sandra Tonalija.

Kako javljaju mediji u Italiji čelnici Arsenala sastali su se sa upravom Milana i započeli razgovore u vezi selidbe veziste šampiona Italije Sandra Tonalija na "Emirejts".

Teško je poverovati da Milan zaista želi da proda 22-godišnjeg reprezentativca Italije, koga na "čizmi" smatraju legitimnim naslednikom legendarnog Andree Pirla, ali želja "rosonera" da dovedu novog vezistu stavlja znak pitanja pored Tonalijevog imena.

Navodno bi trener Milana Stefano Pioli pristao da ostane bez jednog od oslonca ekipe i momka oko koga bi trebalo da se gradi tim u narednoj deceniji, ukoliko na "San Siro" stigne ponuda "tobdžija" vredna preko 55.000.000 evra.

Nema sumnje da bi dolazak Tonalija bio veliki posao Arsenala. Ekipa Mikela Artete najslabija je na poziciji centralnog veznog, gde su Granit Džaka i Mohamed Elneni.

Ostaje da vidimo da li če Milan pristati da prodaju Tonalija i njemu naći zamenu ovog leta.

Sezona u Seriji A počinje ovog vikenda. Milan u odbranu šampionske titule kreće sa "San Sira", gde će u subotu dočekati Udineze. AdmiralBet nudi kvotu 1.41 na pobedu "rosonera".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke