Milan ima pet golmana i nijednu ponudu za "broja jedan"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.06.2018.
10:07
Izvor: Sportske.net

U velikoj meri ovo ometa planove "Rosonera" da se pojačaju...

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Milan i dalje nema ideju šta bi sa Donarumom. U ovom trenutku imaju pet golmana, braću Donaruma, Plizarija, Gabrijela i Rejnu koji je stigao iz Napolija.

Klub, iako to negiraju, želi da se oslobodi novog prvog golmana italijanske reprezentacije, pre svega zbog njegovog nezadovoljstva, ali i ogromnih šest miliona neto koje prima po sezoni.

Čeka se da Mino Rajola izboksuje nešto, Donaruma je šansu propustio prošlog leta da kao slobodan igrač završi u Parizu, popustio je pod pritiskom porodice, produžio ugovor sa Milanom i odbio 12 miliona po sezoni.



Sada se situacija promenila, PSŽ cilja Bufona, svi ostali veliki klubovi žele Alisona Bekera iz Rome, a i Kurtoa će biti na pijaci.

Pominjan je Liverpul, kao i Čelsi i Real Madrid, no za sada nikakvih ponuda nema.

To bi moglo da blokira i Milanov prelazni rok, njima je prioritet bombarder, "Tigar" Falkao je meta, a Gatuzo traži još par pojačanja u veznom redu.

Uz golmana Rejnu, stigao je i Strinić, hrvatski reprezentativac bi mogao da bude zamena za Rodrigeza, za koga se priča da se vraća u Bundesligu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Thursday, 07.06.2018
08:02

Odnosno, nedovoljno iskusni, ne bas klinci jer Gabrijel ima (vec) 26 godina.

avatar
jv
Wednesday, 06.06.2018
12:38

Donaruma nije mogao da ode kao slobodan igrač, i niko ne pokušava da ga se reši, osim navijača juventusa.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 06.06.2018
11:25

Donaruma da igra u nekom jacem timu sa boljom odbranom ispred sebe bio bi mnogo bolji golman a Alison je ovo sezonu odigrao ovako dobro ali sumnjam da ce u buducnosti napredovati da me ne shvate pogresno ne mislim da je los ali smatram da sledece sezone sigurno nece biti na visem nivou od ovog

avatar
rossonero_t
Wednesday, 06.06.2018
10:57

Koliko si smesan brt 😂

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 06.06.2018
10:34

Nece biti problem da ga prodaju ako postave neku realnu cenu od 40 miliona.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
10:14

Ponovo iznosis neistine, dokle ces vise tako?! To je pod broj jedan. Drugo, Strinic sigurno nije dosao da bi bio prvotimac, na to valjda niko normalan ne racuna. Prodao bih oba brata i resen problem, ali, malo je nezgodno da ti (obe) rezerve budu klinci, Gabrijel i nije za nesto bolje od drugog ili treceg iako je proglasen za najboljeg golmana Serie B u upravo zavrsenoj sezoni.