Milan izabrao napadača, Luka Jović je "kusur"?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 31.07.2024.
09:59
Izvor: Sportske.net

Realno, teško će Rimljani prihvatiti ponudu...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Milan i dalje traži napadača, stigao je Morata, ali nije dovoljno. Izgleda da novi trener Fonseka ne veruje Luki Joviću, pričalo se o nemačkom reprezentativcu Fulkrugu, ali on je skup, plus pojavio se Vest Hem. 

Zbog toga su se "Rosoneri" okrenuli Abrahamu, nekadašnjem igraču Čelsija koji je imao dobre role u Romi, ali Englez je imao problem sa povredama. Rimljani žele da ga prodaju, njihova meta je ukrajinska senzacija iz Đirone, Dovbik. Ovaj sjajni fudbaler je bio viđen u Atletiku, ali je njegov agent rekao da je ponuda Madriđana potcenjivačka. Sada "Vučica" ubeđuje odličnog napadača da sačeka, da će ispuniti njegove uslove, ali moraju da se oslobode par igrača u ofanzivi.

Doveli su Sulea iz Juventusa za tridesetak miliona, De Rosi se oslobodio Belotija koji se vratio sa pozajmice iz Fiorentine i otišao u Komo, ali Uzbekistanca Šomurodova koji je bio u Kaljariju i navodno čeka ponudu od Saudijaca. Naravno Lukaku je otišao, Dibala je tu, kao i Ejbraham i El-Šaravi, ali rado će se osloboditi Engleza.

I tu dolazi do kombinacije koju je ponudio Milan.

Luka Jović za Ejbrahama, čini se da Roma nije oduševljena, mada bi, čak i da dođe Dovbik, za Srbina bilo prostora, jer nema više nijednog klasičnog napadača, sve su polušpicevi ili krila.

Kako sada stvari stoje sledi igra nerava, Ejbraham je veoma raspoložen da ode na "San Siro", ali "Vučica" ne želi da prihvati ni pozajmicu, navodno čekaju i ponudu Evertona za napadača. Inače Ejbraham zarađuje oko 4.5 miliona godišnje, Jović je na 2.5 miliona u "Rosonerima", duplo manji novac nego što je imao u Realu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke