Milan krenuo po novog De Brujnea!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 05.07.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" poslali zvaničnu ponudu Brižu.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Prema pisanju italijanskog "Skaj sporta", šampion Italije Milan krenuo je u ofanzivu i poslao prvu zvaničnu ponudu od 20 miliona evra uz dodatne bonuse na adresu belgijskog prvaka Klub Briža za njihovog najboljeg igrača Šarla de Ketelarea.

Očekuje se da Briž bude težak pregovarač, teško da će Belgijanci prihvatiti "samo" 20 miliona, imajući u vidu da su ranije tražili čak duplo veću sumu.

Kreativni belgijski reprezentacije po stilu igre u mnogome podseća na Sitijevog "čarobnjaka" Kevina de Brujnea, a pažnju na sebe skrenuo je sjajnim nastupima za Klub Briž u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona.

De Ketelare ima 21 godinu, debitovao je za Briž 2020. godine, odigrao 78 utakmice i postigao 18 golova za prvaka Belgije. Ugovor mu ističe na leto 2024. i trebalo bi ga uskoro očekivati u nekom velikom klubu. Navijači Milana nadaju se da će ga gledati na "San Siru".

Pored De Ketelarea u fokusu "rosonera" je i Čelsijevo krilo Hakim Ziješ, očekuje se da će se Marokanac ovog leta preseliti u Milano, ali će za njega "rosoneri" morati da plate barem 30 miliona evra.

Ako mislite da će Milan odbraniti "Skudeto" posetite AdmiralBet i kladite se na ekipu Stefana Piolija, kvota je odlična, 3,70.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke