Milan nanišanio pet igrača Reala, pogodite ko je na spisku?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 07.06.2021.
11:46
Izvor: Sportske.net

Maldini računa na dobre odnose sa Realom...

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Kako tvrde italijanski mediji, Milan na meti ima pet igrača Reala. Tačnije, oni će među prekobrojnima na koje pokaže njihov bivši trener Anćeloti pokušati da nađu pojačanja za narednu sezonu i povratak u Ligu šampiona.

Prvo ime je svakako Brahim Dijaz koji je na pozajmici u "Rosonerima", želeli bi da je produže sa pravom otkupa. Od Čelsija su već otkupili štopera Tomorija, Pioli traži napadača, ali želi da ojača i vezni red jer će Čalhanoglu najverovatnije otići kao slobodan igrač.

Donaruma je na izlaznim vratima, već je angažovan golman Lila, Maik Manjan. 

Od ostalih igrača Reala, razgovara se opet o Joviću čija je plata velika, ali i o Marijanu Dijazu, Dominikancu koji nije želeo prošlog leta da napusti klub. Milan je zainteresovan za Odriozolu i Danija Sebaljosa, ovaj drugi bi bio idealna zamena za Čalhanoglua.

Maldini nema mnogo novca za prelazni rok, Tomori je košta blizu 30 miliona, za napadača su spremni da odvoje više, traže alternative na bekovima, i kako rekosmo jednog veznog igrača, plejmejkera.

Direktor Milana je već napravio sjajan potez sa Teom Ernandezom koji je izrastao u jednog od najboljih levih bekova u Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke