Milan našao štopera, pojačanje iz Mančester Junajteda!?

Autor: Boris Jovanović
sreda 12.01.2022.
08:57
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su se odlučili...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Milan i dalje traži štopera. Potrebna im je zamena za Kjaera do juna, i sada je u prvi plan iskočio Erik Baji iz Mančester Junajteda. Nekadašji fudbaler Viljareala je u drugom planu na "Old Trafordu" i kako kaže Đanluka Di Marcio ekspert za transfere, posao bi mogao da bude zaključen do kraja nedelje.

Prva želja Milana bio je Bremer iz Torina, ali njega "Bikovi" neće prodavati do kraja sezone, dok je Botman iz Lila preskup. Jednostavno, "Rosoneri" ne mogu da se trkaju za prebogatim Njukaslom čiju je ponudu od 35 miliona francuski šampion već odbio. 

Bilo je još imena u igri, recimo Aksel Disasi, mladi štoper Monaka, ali "Kneževi" su odbili da pregovaraju ispod 25 miliona funti, što je gotovo duplo u odnosu na leto kada su ga platili Remsu 13 miliona.

Što se Nejtana Akea tiče, problem je formule, Mančester Siti ne želi da ga pozajmi bez obaveznog otkupa, a istu poruku je Maldini dobio od Pari Sen Žermena i svog bivšeg saigrača Leonarda, kada je u pitanju Abdu Dialo.

Podsetimo se koje je igrače Milan još pratio. Salai iz Fenera je ipak preskup, ne uliva toliko poverenje, Malang Sar iz Čelsija se pominjao kao opcija, ali Baji je čini se jedini koji zadovoljava kriterijume, kako rekosmo, stigao bi na pozajmicu, bez obaveznog otkupa.

Ovaj Afrikanac je u drugom planu, trenutno je sa Obalom Slonovače na kupu Afrike, ima ugovor do 2024. Svoj 100. meč za Junajted je odigrao baš protiv Milana u Evropa Ligi prošle godine na "Old Trafordu". 

Milan inače u kupu igra protiv Ševčenkove Đenove sutra, Pioli će mešati karte, jer za vikend dolazi Specija, ako Inter ne pobedi u Bergamu, a "Rosoneri" zabeleže trijumf, preuzeće čelnu poziciju na tabeli, doduše sa utakmicom više od gradskog rivala. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke