Milan ne može da se bori za titulu sa ovim timom, ovo je lista željenih pojačanja!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 12.12.2021.
09:31
Izvor: Sportske.net

Posle remija u Udinama, klub će reagovati...

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Milan nije izgubio dva boda, već osvojio jedan u Udinama, slažu se u medijima. Bili su blizu poraza, ali je onda vanvremenski Ibra uzeo stvar u svoje ruke i doneo remi. Ipak, "Rosoneri" posle eliminacije iz Evrope, sve karte bacaju na Seriju A, a ne izgledaju dovoljno dobro da bi se trkali sa Interom i Napolijem, iako su prvi na tabeli. Naime, Inter ima dva boda manje, ali ako pobedi večeras Kaljari izbiće na prvo mesto na tabeli, a i Napoli će eventualnim trijumfom protiv Empolija, stići "Rosonere".

Upravo će Napoli gostovati sledeće nedelje na "San Siru", međutim, ono najgore za Milan tek sledi. Jer, ostaće bez Kesija i Benasera zbog prvenstva Afrike, povređen je teže Kjaer, Žiru takođe ima dosta problema sa povredama, a Ibrahimović ne može da igra u ovom ritmu čitave sezone.

Maldini se dao u potragu za pojačanjima, buddžet jeste problem, ali sigurno da bez dovođenja tri igrača, po jednog u svakoj liniji tima, Milan ne može da se trka za "Skudeto".

Da krenemo redom, u odbrani su kandidati Milenković, on je najveća želja Piolija, zatim Kristensen kome ističe ugovor sa Čelsijem i Botman iz Lila, ali teško je verovati da mogu da kupe Holanđanina, za koga će Njukasl ponuditi veliki novac.

U veznom redu, Bakajoko se ispostavio kao razočaranje, Milan pokušava da šest meseci pre roka dovede Adlija iz Bordoa, koji na leto sigurno stiže. Jedna od opcija je Kamara iz Marseja.

U napadu, Jović je ime koje se najčešće pominje, navijači pričaju o Alvarezu iz Rivera, no on je bliži Barseloni. Stiče se utisak da je Pioliju potreban mlađi igrač, a navodno je Milan spreman da ponudi pozajmicu sa obaveznim otkupom Divoku Origiju iz Liverpula. 

Mediji smatraju da Milan previše zavisi od Ibre, da na duže staze ne mogu da se trkaju sa rivalima i da je mesto u top 4 najviši domet. Na Pioliju i igračima je da ih razuvere...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke