Milan nema rešenje, prodaja ključnog igrača u januaru?

Autor: Boris Jovanović
petak 01.10.2021.
08:38
Izvor: Sportske.net

Nema promene u klupskoj politici...

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Nema pomaka, Milan se boji istog scenarija kao u slučaju Donarume i Čalhanoglua. Pogađate Frank Kesi ima ponude, ugovor mu ističe u junu, a suma koju mu je ponudio Milan nije zadovoljavajuća.

Naime, internacionalac iz Obale Slonovače traži 8 miliona plus bonuse, poslednja ponuda "uzmi ili ostavi" Milana je 6.5 miliona.

Maldini je, kada su u pitanju Donaruma i Čalhanoglu izostanak dogovora oko novog ugovora objasnio limitima koje je postavio vlasnik, kompanija "Eliot". Porodica Singer pokušava da stabilizuje klub, da ga postavi na zdrave noge, uveli su parametre iznad kojih neće ići.

To bi moglo da znači gubitak još jednog od ključnih igrača jer Kesi može lako da dobije ono što traži od Milana, bilo u Engleskoj, bilo od Pari Sen Žermena.

Iako bi Parižani mogli da ga plate najviše, njegova ambicija je PL, figurira kao zamena za Pogbu u Mančester Junajtedu, ali navodno je bliži Liverpulu gde bi bio jedan od ključnih igrača na sredini.

Njegov agent Džordž Atangana ćuti, Milan čak razmišlja da Kesija proda u januaru, kako ne bi otišao bez obeštećenja, ali pitanje je ko će želeti da plati za igrača koga u junu može da dobije besplatno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke