Milan nudi utočište za odbačene "kraljeviće"?

Autor: Stefan Matić
nedelja 03.11.2019.
20:57
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" ciljaju pojačanja u ofanzivnom delu terena.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Klub sa "San Sira" je blizu odustajanja od namere za kupovinom Evertona Soareša, jednostavno Gremio traži pravo bogatstvo za igrača koji se još uvek nije dokazao na najvećoj sceni. Ipak "rosoneri" možda budu uspešniji u dovođenju njegovog saigrača.

Prema pisanjima italijanskih medija Milan je zainteresovan za Realov dvojac u vidu Vinisijusa Žuniora i Dijaza. Brahim je ovog leta stigao iz redova Mančester sitija za sumu od dvadeset miliona evra, ali je tokom sezone zabeležio tek jedan nastup kada je proveo svega 9 minuta na terenu.

Vinisijus

Sa druge strane Vinisijus je standardniji od Španca, ali ne pruža partije poput onih iz prošle sezone a konkurencija na njegovoj poziciji je sve jača. Milan je navodno zainteresovan da ponudu januarsku pozajmicu za oba igrača, videćemo da li i Real Madrid deli takva ubeđenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Tuesday, 05.11.2019
08:03

Ooo da mi je dočekati da Tale opet budu najjači, da 6-7 klubova prije sezone najavljuje titulu, da gledam na Rai one milfove i pratim uključenja...

avatar
BlueBoy84
Sunday, 03.11.2019
22:27
avatar
REVØLT
Sunday, 03.11.2019
22:13

Vise zemljaka nego saigraca, a mozemo i bolje od njih dvojice.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 03.11.2019
23:55

dovodimo krila a krila vec imamo....prvo da nas napuste kao sto je red pa nek onda dovode....odbrana cela sem ernandeza je kriminalna....krunic sad bolji od kesija.....sto znaci prodaja i dovodjenje nekog kome se karijera poljuljala tj ko nema minute!

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 13.11.2019
20:49

meni je sve lepo hronoloski poredjano...rekoh jos ranije nemam opciju ispod tvog naloga da odgovorim...nznm sta se desava :D :D :D

avatar
REVØLT
Monday, 11.11.2019
21:37

Brate, samo da znas da moze da se desi da ti ne vidim komentar ako kasnije opet ne dodjem na tu vest ili slicno, samo zbog tebe proveravam jer posle ne pises meni nego samom sebi odgovaras, a ne razumem zasto to radis...

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 05.11.2019
03:13

rekao sam jos ranije da je rebic bio u firenci i da prosto nije nista dao....ali ajde...da ne bude kako sve znam...ili da sam manje optimistican....msm da smo igrali solidno u polju sem prekida i postavke nazad...nije bilo nekih drasticnih gresaka koje nije imao protivnicki tim isto...po meni milan mora menjati skoro sve iz korena...kako???! tako sto ce morati zrtvovati nekog top igraca....da li ih imamo??!...Pa kako se uzme....ja bi npr sacekao da vidim kako se kaldara igrati...konacno...pa bi pokusao doci do milenkovica...zasto???!...prosto igraci s nasih prostora nazad su bogom dani za seriju A....Ernandez je dobar.....desno bi pokusao dovesti lajnera...naravno morao bi neko od ova dva da ode sto su sad tu....u vezi je benaser dobar....kesi i bilja sasvim nepotrebni...soucek iz slavije je veoma dobar igrac...samo se plasim da ce otici negde vec u januaru....na krilu zna se....suso mora otici...mozda i jos neko....prelazno resenje je pozajmica ili neko kome istice ugovor...na leto zna se...kijeza hitno...mozda i korea iz lacija....prosto treba zrtvovati spica i krilo da bi se doslo bar do jednog od ova dva! Ako vec gledamo devetku...dovesti belotija....napisao bih pinamontija ali je interov.... :D.....ovde ponovo nema iskustva...ali ce neko iskusan...zeljan igre tesko i doci!

avatar
REVØLT
Monday, 04.11.2019
01:11

Za ovo sam napisao i zbog toga sto mi nismo razvojni klub, cak ni pravo (ili obaveza) otkupa to ne mogu mnogo da poprave, dosta mi je sasvim jedan Rebic, jos covek na dve godine dosao. Da se zna da sam ovo napisao pre meca.

avatar
JC\'90
Sunday, 03.11.2019
22:03

Samo pozajmica sa pravom otkupa. Ne isplati im se da razigravaju igrace Realu. A velimi su talenti, u Milanu bi odlicni bili uz dobrog trenera.