Milan obezbedio još dva pojačanja, dolazi li napadač iz Srbije?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 14.06.2021.
09:57
Izvor: Sportske.net

Tim se pojačava, Maldini za sada dobro radi sa ne baš impresivnim budžetom...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Ovo će biti nedelja pojačanja za Milan. Zvanično je stigao Majk Mainjan golman Lila koji će biti naslednik Donarume.

Ali, ove nedelje će na račun Čelsija biti uplaćeno 27 miliona evra, Fikajo Tomori će posle pozajmice postati član "Rosonera". I još jedna pozajmica biće pretvorena u otkup, Maldini je postigao dogovor sa Realom, dvogodišnja pozajmica, izgleda da će Milan pristati da unese obavezni otkup od 20 miliona za Brahima Dijaza. Mladi momak poreklom iz Melile, španske kolonije na severu Maroka je već debitovao golom za "Crvenu furiju", a za Milan je postigao 4 gola u Seriji A i tri u Evropi.

Milan pokušava da privoli Čalhanoglua da potpiše novi ugovor, Turčin sluša i druge ponude pa klub traži alternativu. Jedna je Iličić iz Atalante koga hoće i Lacio i koji je u svađi sa Gasperinijem.

Milan hoće na pozajmicu iz Žuniora Firpa iz Barselone koji bi bio alternativa za Tea Ernandeza, a videćemo šta će biti sa Dalotom za koga Junajted traži veliki novac. 

Ostaje napadač, Žiru je produžio ugovor sa Čelsijem, ali bi ipak mogao da stigne na "San Siro". Alternativa je Jović sa čijim je agentom Ramadanijem razgovarano prošle nedelje. Beloti je bliži Rimu, a što se tiće talentovanog Raspadorija, novog italijanskog reprezentativca, Sasuolo traži previše novca.

I dalje ostaje varijanta Ikardi, Maldini je razgovarao sa svojim nekadašnjim klupskim drugom Leonardom. Ipak to je manje verovatno, Žiru ili Jović se čine kao najrealnije opcije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke