Milan - Ovo su tri pojačanja za "Skudeto"?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 14.01.2021.
10:34
Izvor: Sportske.net

Plan Milana je jasan, imaju šansu i pored poraza od Juventusa, Pioli ima plan kako da pojača ekipu. Hrvat najveće ime...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Milan će sa ograničenim budžetom pokušati da se pojača, ono što je sigurno je da danas Pioli dobija novog vezistu koji je pojačati konkurenciju. Krunić ima problem sa fizičkom spremom posle korone, Kesi i Tonali su povređeni, kao i Benaser koji je dugo van stroja.

Izgleda da u narednih par dana u redove lidera Serije A stiže Meite iz Torina, odlični vezista. Njegova pozajmica biće plaćena milion, otkup na leto, ako zadovolji oko osam. On je propustio oba meča sa Milanom, u prvenstvu i kupu jer čeka da se posao završi.

Ali to nije sve, Maldini i Masara traže napadača, pregovaraju sa Mariom Mandžukićem koji je slobodan, ali godinu dana nije igrao meč. Hrvatska legenda je radio sve vreme i mada mu nedostaju mečevi on je igrač koji bi bio idealna zamena za Ibrahimovića, a može da se prilagodi ekipi.

Dok rade na novom ugovoru za Čalhanoglua i Donarumu, u Milanu pokušavaju da dovedu Tomorija iz Čelsija pošto se prva meta Mohamed Simakan povredio.

Jasno, plan Piolija je da pojača konkurenciju, da jednostavno dobije veći fond igrača jer za neki kvalitet nema novca. I pored poraza od Juventusa Milan je prvi, uz to Juve i Inter igraju između sebe u nedelju uveče pa bi pobedom nad Kaljarijem u ponedeljak mogli ponovo da naprave veću prednost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke