Milan šalje poslednju ponudu u Briž, alternativa spremna!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 25.07.2022.
11:40
Izvor: Sportske.net

Hoće li De Ketelare ipak postati igrač Milana?

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Milan je izgubio strpljenje posle više od mesec dana pregovora sa šampionom Belgije Klub Brižom u vezi transfera najboljeg igrača tog tima Šarla De Ketelarea u redove osvajač "Skudeta".

Poslednja ponuda "rosonera" iznosi 30.000.000 evra i još 2.000.000 na ime bonusa za ofanzivnog 21-godišnjaka koji je lične uslove odavno dogovorio sa Milanom i spreman je da potpiše petogodišnji ugovor ukoliko se klubovi napokon dogovore.

Problem je što je Lids poslao 37.000.000 evra za De Ketelarea, a igrač odbio, sada Briž tvrdoglavo želi sličnu sumu od Milan, što po svemu sudeći neće dočekati.

U Mialnu već razmišljaju o alternativnom rešenju, našli su ga u Sasuolovom kapitenu Domeniku Berardiju, prenose itlaijanski mediji.

Problem je što je Sasuolo već ostao bez jednog ofanzivca, Đanluka Skamaka će naredne sezone igrati za Vest Hem, a imaju ponude i za Đakoma Raspadorija, tako da je teško očekviati da će prodati još jednog ključnog igrača ovog leta.

Naravno, Čelsijev Hakim Ziješ još uvek je Milanova želja, ali su pregovori sa "plavcima" u zastoju, a razlog tome još uvek nepoznat.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen Seriji A. Kvota da će Milan odbraniti "Skudeto" je 4.20, vredi pokušati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke