Milan se nameračio na Vitsela

Autor: Miloš Marković
petak 09.01.2015.
15:47
Izvor: Sportske.net

Rosoneri spremaju hrabru transfer ponudu u januaru.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Kako tvrde italijanski mediji, fudbalski klub Milan je zainteresovan da u januaru dovede fudbalera ruskog Zenita, Aleksa Vitsela.

Belgijanac je u Rusiju stigao 2012. godine, u paketu sa Hulkom za 80 miliona evra, ali Milan se ne plaši visoke cene i izražava jasnu nameru da sredinu terena pojača ovim odličnim fudbalerom.

Italijanski mediji izveštavaju da bi u čitavom poslu mogla da bude presudna i želja samog igrača koji je voljan da se preseli u Italiju, što će ohrabriti Milan da uputi zvaničnu ponudu na adresu ruskog kluba.

Kako se spekuliše, rosoneri bi pre svega izdvojili 3 miliona za pozajmicu do kraja sezone, dok bi na leto 2015. godine na račun Zenita bilo uplaćeno dodatnih 17 miliona evra za otkup celokupnog ugovora ovog 25-godišnjeg fudbalera.

Mediaset čak tvrdi da su pregovori u toku i da Milan aktivno pokušava da ubedi Zenit da prihvati ponudu, koja će u ukupnom zbiru biti duplo manja od novca izdvojenog za dovođenje ovog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol
Friday, 09.01.2015
17:05

E ovo vec moze da se nazove pojacanjem,samo ne znam koliko je to realno ali videcemo u danima koji slede.Inace Milan je blizu dovoljenja Destra koji je vec rekao da bi rado presao na pozajmicu sa pravom otkupa.