Milan se ne zaustavlja!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.06.2017.
22:00
Izvor: Sportske.net

Nakon tri osigurana pojačanja, uprava "Rosonera" nastavlja da radi punom parom.

EPA/ALBANO ANGILLETTA
EPA/ALBANO ANGILLETTA

Povezane vesti

Prvi je u Milan stigao Matea Musaćo iz Viljareala, potom je na "San Siro" stigao i Frank Kesi iz Atalante, a juče je crveno-crni dres zadužio i levi bek švajcarske reprezentacije Rikardo Rodrigez.

Tu se nova uprava neće zaustaviti, daleko od toga, u planu je još veliki broj pojačanja, a juče smo pisali da bi "Rosonere" mogli da pojačaju i desni bek Atalante, kao i dvojac Lacija.


Izvršni direktor Marko Fasone i sportski direktorMirabelji se ni tu neće zaustaviti, žele da Milan vrate u sam vrhitalijanskog, a blagovremeno i evropskog fudbala, pa će VinćencuMonteli na raspolaganje staviti još nekoliko vrsnihpojačanja.

Dosta se govori o novom špicu, koji bi predvodio "neki novi Milan", velika želja je najpre bio Alvaro Morata, ali je Španac odbio da se vrati u Seriju A, on će ili ostati u Madridu, ili će put Premijer lige.

Nakon toga, okrenuli su se Andrei Belotiju, ali je predsednik Torina Urbano Kairo jasan da ne želi da proda popularnog "Pevca", zainteresovana strana bi jednog od najboljih evropskih strelaca iz sezone za nama mogla da dovede samo u slučaju da plati njegovu otpusnu klauzulu, koja je tričavih 100 miliona evra.

Pominjalo se da bi u slučaju da ostane i bez Belotija, uprava Milana fokus preusmerila na angažovanje Dijega Košte, ali je to na dugom štapu.

I pored novog špica, Milan želi dodatnu da ojača vezni red, pa su se na radaru kluba našli kapiten Ajaksa Dejvi Klasen, kao i vezista Pari sen Žermene Gregož Krihovijak.

Davi Klasen Dzastin Klajvert

Sjajni Holanđanin je na meti i nekoliko klubova iz Premijer lige, posebno su za njega zainteresovani Totenhem i Everton, dok će Poljak najverovatnije napustiti "Park Prinčeva", ali se o njegovoj sudbini još uvek ništa precizno ne zna.

Teško da će "Rosoneri" moći da dovedu obojicu, ali je sasvim realno da u narednoj sezoni u crveno-crnom dresu gledamo ili Klasena ili Krihovijaka.

Klasen može da igra na više pozicija u veznom redu, dosta je ofanzivniji od Krihovijaka, koji je klasičan zadnji vezni, a pritom može da odigra dobro i na mestu štopera.

Kirhovijak Krickovijak Krychowiak

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
14:22

Pusti komentare, dobri covece, ne mogu jos mnogo da cekam:-D

avatar
amigo999
Saturday, 10.06.2017
07:34

Niko do ada nije kupio kao Milanovi Kinezi...Ako nastave ovako, Milan je gde uvek i bio, svetski gigant...

avatar
Los Vikingos
Saturday, 10.06.2017
02:30

Koliko sam gotivio Krahovijaka u Sevilji, steta sto je otisao u PSG gde realno nije ni igrao. Dobra stvar bi bila njega da dovedu sigurno.

avatar
Forza RoSs0neri
Saturday, 10.06.2017
00:46

Krihovijak se pominje samo kao alternativa za Bilju cini mi se,videh danas da nas aktivno povezuju sa Andre Silvom.

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
00:05

De Siljo, Montolivo, Abate, Sosa, Zapata, Bertolaci, Lapadula, Baka i Paleta su na transfer-listi #Pedula Ako uzmemo u obzir cinjenicu da Poli odlazi u Bolonju kao i da Hondi istice ugovor, ostaje mi jos jedino da se zapitam zbog cega su zaboravili Vanhionija i zasto se na njega ne misli u klubu Hahaha Stvarno, kao da sam ja sacinio tu listu.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 09.06.2017
22:42

Po meni bolje da dovedu Klasena,moze da igra na vise pozicija a odlican je i kao desetka.

avatar
Friday, 09.06.2017
22:32

Daglas Kosta bi bio idealan, vec duze vreme citam vesti u gde se tvrdi da ga Bayern ne zeli

avatar
R E V O L T
Friday, 09.06.2017
22:22

Tih 100 miliona evra se odnosi na klubove van Italije, to ne vazi za nas.

avatar
Стефан Стојанчевић
Saturday, 10.06.2017
15:47

upravu si to sam i ja skoro procitao i mislim da sam procitao tj da sam razumeo da to najvise vazi za klubove koji igraju ls

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
18:43

Hvala, Stefke:-D

avatar
Friday, 09.06.2017
22:03

samo tako vreme je da talijanski div ustane