Milan - Šta posle Srbinove "korpe", ovo su ideje!

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.07.2021.
08:47
Izvor: Sportske.net

Od Tadića ništa, šta je sledeći korak Milana?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Dušan Tadić se oglasio. Pošto su ga dovodili u vezu sa Milanom i nakon što se slavni klub obratio Ajaksu sa željom da kupi srpskog reprezentativca i gotovo mu duplira platu u odnosu na ono što prima u Amsterdamu, transfer ne dolazi u obzir.

Prvo je, podsetimo, Mark Overmars rekao da je Tadić ključ tima, da je napravio sjajne stvari u Ajaksu i da bez njega ne mogu.

Pričalo se da Milan očekuje od kapitena "Kopljanika" da pritisne klub, ali od toga nema ništa.

"Ajaks je moj klub, uvek sam sanjao da igram ovde. Suviše dobro se zabavljam i lepo mi je da bih napustio Amsterdam. Ajaks je jedan od najboljih klubova na svetu", jasan je Tadić.

On je tako odbacio mogućnost da se preseli u Italiju, ima ugovor praktično do kraja karijere sa Amsterdamersima i plan je da ostane u Ajaksu i tu započne trenersku karijeru.

Milan se sada okreće drugim metama. 

Brahim Dijaz ostaje na pozajmici, a klub će probati da dovede i Iska iz Reala. Ni to nije laka meta, mada Anćeloti izgleda ne računa na Andalužanina kome ugovor ističe narednog leta. I dalje postoji ideja Zijeh, ali za razliku od Tomorija koga je Milan posle pozajmice otkupio, Čelsi sada hoće novac odmah.

Kutinjo ima preveliku platu, Sebaljos ne želi na pozajmicu već da ga Real proda. Postoji i ideja da bude doveden Iličić, ali Slovenac je prestar da bi u njega ulagali novac.

Traži se rešenje, zamena za Čalhanoglua, "desetka" kako tvrde Italijani, mada su pomenuti igrači različitog profila, i jedino je Tadić mogao da pokrije dve ili tri pozicije u timu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke