Milan sve moćniji - Posle svetskog prvaka, stigao još jedan Francuz, treći je Brazilac!

Autor: Boris Jovanović
petak 16.07.2021.
09:09
Izvor: Sportske.net

Maldini se ne zaustavlja...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milanove ambicije su jasne, što bolji nastup posle povratka u Ligu šampiona. U ovom trenutku Paolo Maldini se kreće prema tome da napravi iskusan tim, što je uslov, Žiru je sleteo na aerodrom Linate i danas će proći preglede. Ali, to nije sve što se tiče napadača.

Iz kluba su potvrdili da će stići još jedan špic, kako sada stvari stoje najbliži su Kajo Žorgeu, talentovanom igraču Santosa. Njemu ugovor ističe u decembru i za desetak miliona evra "Peiše" bi ga prodali u Evropu. Pominjano je nekoliko italijanskih klubova, ali je Milan jedini konkretan.

Podsetimo otišao je Donaruma, novi golman je Majk Manjan koji je stigao ovenčan titulom u Lilu, a otkupljen je štoper Tomori iz Čelsija. Brahim Dijaz će produžiti pozajmicu iz Reala, ali to nije sve.

Izgleda da je završen posao oko Balo-Turea iz Monaka, operacija je oko 4.2 miliona evra plus bonusi. On će biti alternativa za Tea Ernandeza koji ima ponudu PSŽ, ali u klubu ne žele ni da čuju da ga se odreknu. 

Otišao je i Čalhanoglu u Inter, pa je potreban još jedan vezista. 

Mete poput Zijeha i Iska nisu realne, delom zbog obeštećenja, delom zbog plata igrača. Pominje se i dalje Kutinjo, ali on bi morao da se oslobodi ugovora sa Barselonom i smanji zahteve, što u ovom trenutku ne izgleda da će se dogoditi. Što se Vlašića tiče, Rusi ne odustaju, CSKA traži najmanje 30 miliona plus bonuse za hrvatskog reprezentativca, Milan to neće platiti.

Dugo je do kraja prelaznog roka, ali cilj Maldinija je da oformi ekipu pre drugih i da startnu prednost Pioliju koji će verovatno imati i Ibru na raspolaganju od prvog kola. Na startu, podsetimo, Milan gostuje Sampdoriju na "Marasiju", a do reprezentativne pauze ugostiće i Kaljari. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke