Milan - Tandem zvanično otišao, ovo su Maldinijeve mete!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 21.06.2021.
12:14
Izvor: Sportske.net

Milan pokušava da spakuje tim za narednu sezonu...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U ovim trenucima na klinici "Sant'Andrea" u Rimu, Donaruma prolazi lekarske preglede, 1. jula će postati fudbaler Pari Sen Žermena, ali to nije jedini odlazak iz Milana, danas će Laksalt biti otkupljen od strane moskovskog Dinama, Urugvajac koji je bio na pozajmici u Seltiku uneće oko 3.5 miliona u kasu Rosonera.

Maldini planira prodaju još par igrača, mogao bi da ode Leao, ako neko plati 30 miliona, ali i Bosanac Krunić, dok će se Dalot vratiti u Junajted, preskup je, Milan nema novca da ga otkupi.

I dalje traže desnog beka, navodno su spremni da uzmu na pozajmicu Odriozolu iz Reala, koji bi zajedno sa Brahimom Dijazom koji je već na pozajmici, nosio dres "Rosonera". 

Ne odustaju od Žirua koji je produžio ugovor sa Čelsijem, ali bi Engleze mogli da ga puste bez obeštećenja. Napadač traži pet miliona evra po sezoni, dvogodišnji ugovor, Maldini je svestan da mu je potrebna alternativa za Ibrahimovića.

Jović je daleko, ima preveliku platu i mnogo je bliži novoj pozajmici u Ajntrahtu, a što se Čalhanoglua tiče, nema promena neće povećati ponudu za novi ugovor pa bi Turčin mogao da završi u Interu.

U svakom slučaju uz otkupljenog Tomorija i golmana Mainjana potreban je desni bek, vezista i napadač. I pored plasmana u Ligu šampiona, troškovi prelaznog roka neće preći 100 miliona evra, plus novac sakupljen od prodaje igrača, što je opet mnogo više nego što je Maldini potrošio od dolaska novih vlasnika, investicionog fonda Eliot u klubu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke