Milan - Tri pojačanja u poslednjih 48 sati, euforija navijača!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 30.08.2021.
10:57
Izvor: Sportske.net

Milanu krenulo sjajno...

EPA-EFE/CSABA KRISZAN
EPA-EFE/CSABA KRISZAN

Povezane vesti

Dve pobede na startu uverile su navijače da bi ovo mogla da bude Milanova sezona. Piolijev tim je savladao Kaljari posle startnog trijumfa na "Marasiju" i jasno je da su očekivanja poletela u nebo.

Priča se o napadu na titulu, a ekipa će biti dodatno pojačana u poslednja dva dana prelaznog roka.

U klub se vraća Bakajoko, posle putešestvija po Monaku i Napoliju, Čelsi ga je ponovo pozajmio Milanu. Pojačaće konkurenciju u veznom redu, ali biti i alternativa za gotovo nezamenjivog kesija.

Maldini je uspeo da angažuje i mladog Traorea iz Parme, to je pojačanje za budućnost. Momak ima 17 godina, debitovao je prošlog aprila baš protiv Milana, a dobio je šansu i protiv Lacija i Sampdorije.

No, veliko pojačanje bi trebalo da sutra sleti na "San Siro".

Naime, Roman Favr mladi reprezentativac Francuske i zvezda Bresta je blizu Milana. Ponuda je 12 miliona, plus tri bonusa.

Ono što Brest želi je i procenat od buduće prodaje mladog francuskog reprezentativca. On je igrao za Tur, nije prošao u Monaku, ali je prošle godine u Brestu oigrao sjajnu godinu. Zanimljivo da je plaćen samo 650 000 evra, pa bi klub sa krajnjeg zapada Francuske mogao da napravi ogroman profit.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke