Milan - Vezista u "trejd bloku", stiže nova ponuda!

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.04.2020.
12:29
Izvor: Sportske.net

Razmena sve realnija, pitanje je samo sa kim?

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Pisali smo da bi Milan mogao da trejduje vezistu Lukaša Paketu, za Brazilca je zainteresovan Pari sen Žermen, a pretpostavlja se da bi put "San Sira" mogao da krene Leandro Paredes.

Ipak, Argentinac ima previsoku platu za "Rosonere", pa se traže druge opcije, sada se pojavila jedna u Lisabonu.

Benfika je zainteresovana za Paketu, Milan neće pristati da ga proda za manje od 28 miliona evra, pa bi i "Orlovi" mogli da razmisle o trejdu.

Poznato je da su "Rosoneri" zainteresovani za vezistu lisabonskog kluba Florentina Luisa, pokušavali su da ga dovedu u prethodna dva roka, ali je Benfika tražila previše novca.

Navodno uprava kluba sa "Luža" razmatra potencijalni trejd u kojem bi Luisa poslali na "San Sira" za usluge Lukaša Pakete.

Videćemo da li će se odlučiti za tako nešto ili će možda tražiti doplatu od "Rosonera", ali sve je izvesnije da Paketa napušta Milano, videćemo samo u kakvoj formuli.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 04.04.2020
22:46

paketa igra fudbal u rangu brazila...rola loptu okrenut ledjima....mekan...ne trci...plasi se....ja bi prodao i njega i kesija...pojacao vezu zelinskim ili sebaljosem....cak sta razmislio bi o dva trejda nojera i donarume ako vec mora da ide....i romanjolija u atletiko...tu bi trazio partija u vezu...manjak stopera prodajom kesija nadomestio nekim iskusnim igracem...ako se trose pare onda upamekano....eeee njemu traziti partnera...nekog savremenog libera

avatar
Friday, 03.04.2020
13:20

Trejd eona, ne milenijuma nego eona.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 03.04.2020
12:33

Pa Paqueta je za 2 klasae bolji od ovog malog, nije problem u njemu kao igracu vec u klubu. Mnogi su proigrali i igrali dobro prije Milana ako cemo realno...