Milan završio posao, stiže šampion Evrope. Posle Donarume i Turčin na izlaznim vratima!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 31.05.2021.
08:04
Izvor: Sportske.net

Velike promene u Milanu, ali dva standardna igrača otići će za "dž"!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan će po svemu sudeći, osim Donarume koji pregovara sa nekoliko klubova, na užas navijača Rosonera i sa Juventusom, ostati i bez Čalhanoglua. Turčin čeka, Maldini neće pojačati ponudu pa će vezista verovatno u Englesku, mada takođe ima ponudu "Bjankonera". Ali, mora da čeka da prodaju Rabioa i Remzija, što je malo verovatno pre EP.

U ovom trenutku Milan je pred završetkom posla oko Žirua, šampion Evrope sa Čelsijem i francuski reprezentativac je sada blizu, navodno već traži kuću u Lombardiji, a u principu postignu je dogovor na dve godine, 4 miliona po sezoni.

Igrač Čelsija biće pojačanje, igrač koji će uz Ibru predvoditi napad, ali biti i podrška Leau i Rebiću, mlađim fudbalerima.

Znate već, stigao je golman Lila, Manjan, koji će biti prvi čuvar mreže, Meite se vraća u Torino. Sa pozajmica će se vratiti Andrea Konti, Laksalt, Pobega, Kaldara i Kolombo, ali jedini koji ima šansu da ostane je mladi Pobega. Odigrao je odlično na pozajmici u Speciji, i trebalo bi da zauzme mesto u rosteru za sledeću sezonu.

Milan pokušava da produži pozajmicu Brahima Dijaza, otkupiće Tonalija od Breše, a traže alternative po bokovima za Ernandeza i Kalabiju. Za ovog drugog, to bi mogao da bude Dalot, ali Junajted traži previše para.

Klub se nada da će zaraditi na Kastiljehu kao i Kruniću, uz pomenute igrače koji je vraćaju sa pozajmice, ali nemaju mesta u Milanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RODITELJ
Monday, 31.05.2021
08:16

Ovaj mali nek ide. Ali Calhanoglu ako ode to je po meni propust. Mnogo dobar igrac.