Milan želi budućnost Italije, Donaruma sve dalji?

Autor: Stefan Matić
utorak 20.04.2021.
13:30
Izvor: Sportske.net

Kako će se završiti uspešna sezona "rosonera".

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Klub iz Milana čini grupu osnivača Evropske Superlige. 

To bi samo po sebi trebalo da garantuje mirnije finansije, ali do početka takmičenja i dobijanja novca ima još dosta. A "rosoneri" su u opasnosti gubitka Donarume. 

Maldini i ekipa nikako da nađu zajednički jezik sa mladim Italijanom i njegovim agentom Rajolom. Mladi golman ima platu od šest miliona evra godišnje, "rosoneri" nude tek 500 hiljada evra više. Podsetimo njegov ugovor ističe krajem ove sezone, a par italijanskih medija prenosi kako se Juventus itekako zainteresovao za golmana Italije. 

"Bjankoneri" su spremni da ponude četvorogodišnji ugovor vredan 9.5 miliona evra godišnje. Ostaje da se vidi kako će Milan odgovoriti. Sa druge strane "rosoneri" i jure talentovanog Skamaku, mladi napadač je na pozajmici u Đenovi gde je na 25 utakmica zabeležio devet golova, iako je dobar deo utakmica počeo sa klupe. 

22-godišnjak se po kraju sezone vraća u Sasuolo, tamošnji čelnici su izjavili kako su tokom januara odbili ponudu od 25 miliona evra za Italijana tako da će na leto tražiti i do 40 miliona evra. Trenutno Milan nema takav novac, ali ESL bi to mogla srediti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke