Milanov prelazni rok, Francuz ili srpski dvometraš iz Beča?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 16.06.2021.
08:23
Izvor: Sportske.net

Maldini pokušava da završi posao oko napadača...

EPA-EFE/Vadim Ghirda
EPA-EFE/Vadim Ghirda

Povezane vesti

Milan posle otkupa Tomorija, kao i izvesnog ostanka Brahima Dijaza želi da reši pitanje napadača.

Za sada se i dalje pregovara sa Žiruom koji je produžio ugovor sa Čelsijem, ali ako bude uspeo u nameri da ga klub iz Londona pusti bez obeštećenja, mogao bi da završi među "Rosonerima".

Juče su u gradu viđeni agenti Saše Kalajdžića, a italijaskim medijima je potvrđeno da je austrijski reprezentativac, poreklom iz Srbije meta Milana. Ima 24 godine, visok je dva meta, igrao je protiv Severnih Makedonaca u prvom meču na Euro, zamenio ga je Marko Arnautović. 

Kalajdžić igra za Štutgart, dao je 16 golova u 33 meča Bundeslige, sećate se verovatno njegove strašne serije od kraja januara do sredine marta u Bundesligi. 

Maldini pokušava da završi i posao sa Adil iz Tuluza, mladim fudbalerom koji može da igra u veznom redu, ali i da pokriva desnu stranu, što je potrebno Pioliju, pogotovo je će Dalot teško ostati u klubu, Junajted traži previše novca. 

Uz sve ovo sporo teku pregovori oko otkupa Sandra Tonalija iz Breše, Milan pokušava da smanji obeštećenje, mladi plej nije igrao puno, ovo je za njega bila sezona adaptacije.

I dalje nema odgovora hoće li Čalhanoglu produžiti ugovor, Donaruma je otišao, novi golman je Francuz Mainjan iz Lila. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke