Milanovih sedam pojačanja, bivša Zvezdina nerealna meta će voditi napad?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 24.06.2021.
09:01
Izvor: Sportske.net

Maldini ima sredstva da pojača ekipu...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je izgubio Donarumu i Čalhanoglua, ali su vlasnici dali odrešene ruke Maldiniju, imaće dovoljno sredstava da pojača konkurenciju u timu.

Već je dovede Manjan, golman Lila, a otkupljen je i Tomori od Čelsija, za njih dvojicu utrošeno je između 40 i 50 miliona evra.

Ono što do kraja mora da se reši su pet ili šest novih igrača koji bi pojačali konkurenciju u ekipi, a već se zna da traže pre svih desnog beka, zamenu za Čalhanoglua u vezi, i napadača.

Ono što je blizu završetka je nova pozajmica Brahima Dijaza od Reala, a Maldini o istom trošku pokušava da završi i dolazak Odriozole. Da li to znači da Dalot ostaje, teško je reći, za otkup Portugalca Milan i dalje traži veliki novac.

Što se veznog reda tiče, veću šansu će dobiti Tonali o čijem otkupu pregovaraju sa Brešom, ali Pioli traži i jednog iskusnijeg igrača, teško da će uspeti da se dokopaju Džejmsa Rodrigeza, pominje se Zijeh, kao i Bakajoko koji je već bio u klubu.

Iz Čelsija, osim pomenutog tandema, jasno meta je Žiru, ali i njegova plata je prepreka. 

Novak ideja je nekadašnja Zvezdina nerealna želja, Andrej Kramarić. Vođa napada Hrvatske je bio aktuelan kao klinac svojevremeno dok je Prosinečki bio na klupi, ali Dinamo je spustio rampu. Kramarić je napravio solidnu karijeru, mada se nije proslavio u Engleskoj (bio je rekordno pojačanje Lestera), ali je u Hofenhajmu proigrao. On želi da napusti Bundesligu, Milan je zainteresovan, mada se pominje i Inter, no, sam fudbaler bi među "Rosonere" gde ga čeka saigrač iz reprezentacije Rebić.

Maldini bi mogao da proda nekog iz napada, Leao je meta klubova u Francuskoj i PL i da dovede napadača Hofenhajma.

Pioliju je, kako tvrde italijanski mediji obećano šest ili sedam novih fudbalera, neki su već stigli, a sigurno da ovo nije sve što se pojačanja tiče, jer se Milan posle sedam godina vraća u Ligu šampiona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke