"Milioneri" bi da se opasno obogate, oglasila se i Borusijina "zlatna koka"!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 27.11.2018.
17:54
Izvor: Sportske.net

Da li se bliži rastanak?

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Brojni velikani su želeli ovog fantastičnog mladog igrača u svojim redovima, ali Dortmund je odbijao sve ponude, izgleda da su sada spremni da ih saslušaju i da sednu sa potencijalnim kupcima za sto kako bi pregovarali oko transfera Kristijana Pulišića.

Bajern Minhen, Liverpul, Čelsi, Totenhem, Mančester junajted, Real, to su samo neki timovi koji su pokušali da dovedu ovog dvadesetogodišnjeg krilnog napadača.

Pulišić ima ugovor sa "Milionerima" do 2020. godine, što znači da mu je ostalo samo 18 meseci do kraja ugovora. To je jedan od razloga zašto Dortmund sada želi da pokuša da zaradi što više novca.

Nemački tim zna kolika je vrednost Pulišića i spremni su da prodaju ovo igrača koji je rođen u Americi za 90 miliona funti. Navodno su Čelsi i Liverpul timovi koji su spremni da izdvoje toliku sumu novca za ovog fudbalera.

"Ja sam još uvek fokusiran na Dortmund. Igramo odlično ove sezone. Kada dođe pauza, tada ćemo sa čelnicima ovog tima diskutovati o mojoj budućnosti", rekao je mladi Amerikanac.

Pulišić je igrao odlično za "Milionere", stigao je u Dortmund sa samo 16. godina, a zbog odličnih partija kakve pruža Sančo, Pulišić je malo pao u drugi plan. Nedavno je postao najmađi kapiten u istoriji svoje reprezentacije, a uskoro će morati da donese verovatno i najtežu odluku u svojoj karijeri.

Da li je pravo vreme da ode u neki drugi klub ili da ostane u Dortmundu?

adrian ramos kristijan pulisic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 28.11.2018
16:33

Prije Sanco! Ono je masina od igraca

avatar
JC\'90
Tuesday, 27.11.2018
19:47

Ja navijam za Liverpul, ali mislim da je potrebniji Celziju ili cak Mancester Junajtedu. Ne sumnjam da bi se odlicno uklopio.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 28.11.2018
10:45

Dobar i mlad talentovan igrac ali nikad nebih volio da dodje u MU za 70mil mislim da ima daleko boljih igraca za taj novac od njega npr L.Bailey je bolji duplo od njega i mnogo kompletni igrac

avatar
razzorNo1
Tuesday, 27.11.2018
19:04

treba momka dovest u Liverpul, normalna stvar i normalan mozak ce uvijek izabrat prije veliki Liverpul nego sicusni Celzi, a ovim stalim ne treba mozda Bajernu al sto bi decko isao iz prvoplasirnog Dorttmunda u Bajern koji se raspaada jer Roben Lewa i Riberi nisu vise na vrhunskom nivou

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 27.11.2018
20:41

Od kako se dečko rodio, Liverpul je manje uspešan od Čelzija, tako da ti taj argument pada u vodu. Uostalom, Liverpul ima previše dobrih igrača na toj poziciji, dok bi se u Čelziju ušetao u prvi tim i imao mnogo sigurniju poziciju

avatar
Wednesday, 28.11.2018
02:42

liverpul jos nije osvojio premier ligu tako da lupas beze,a ko zna kad ce je osvojit jer samo poste

avatar
razzorNo1
Tuesday, 27.11.2018
21:42

sve sto si rekao nece promijenit ni sekunde moju ljubav prema Liverpulu, a inace mnogo ljepse je navijat za klub koji je osnovan 1892 nego za klub koji je osnovan 2004 te godine...trebal nabrajat titule finala il sta vec, los vam je taj fazon jer taj celzi nece bit kao Liverpul ni za 500 godina