Milioni + Rebić = Zaniolo?

Autor: Lazar Nikolić
subota 04.06.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo bi mogla da bude Milanova dobitna formula.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Milan je dugo čekao na titulu prvaka Italije. Uspeli su "Rosoneri" da dođu do "Skudeta", prvog posle 11 godina. Sada kada su ponovo vladari Italije, želja je samo jedna - ostati na vrhu.

U tom smeru ide početak prelaznog roka na "San Siru". Juče smo pisali o nekoliko ozbiljnih imena koji bi mogli da pojačaju ekipu Stefana Piolija i odbijanju Rome da se "trampi" za Nikola Zaniola.

Jutros nam iz Italije stiže prošireni spisak potencijalnih pojačanja šampiona Italije, ali i nova, poboljšana ponudu "Rosonera" za novog heroja Rima.

Ponovo je u prvi plan izbio Marko Berardi iz Sasuola, a tu su i dvojica igrača De Keteler i Noa Lang, međutim, glavna meta je Zaniolo.

Već mesecima se "lome koplja" oko 22-godišnjeg reprezentativca Italije. Inter je još ranije pokazao interesovanje za ofanzivca, a nedavno je to učinio i Juventus, sada je red došao i na trećeg velikana, Milan.

Zaniolo je "zamrznuo" pregovore sa "Vučicom" u vezi sa novim ugovorom, aktuelni mu ističe 2024. godine, tako da će Rimljani želeti da ga prodaju letos i zarade na svom "kapitalcu", ako već ne mogu da ga zadrže.

Prva ponuda Milana je odbijena. Nudili su "Rosoneri" 25 miliona evra i Aleksisa Salemakeresa, ali su u Romi ovu ponudu glatko odbili. Sada je šampion Italije pored novca izvadio jaču kartu iz špila, Hrvata Antu Rebića.

U Milanu se nadaju da će Murinjo dati zeleno svetlo za Rebića. Navodno Portugalacu treba igrač Rebićevih karakteristika, zbog svoje sposobnosti da postiže golove, što Salemakersu nedostaje.

Momak iz Splita spreman je za prelazak u Rim, čeka se samo odobrenje Rome, pa da posao bude završen.

Večeras se nastavlja takmičenje u Ligi nacija. U derbiju Divizije "A" sastaju se Italija i Nemačka. "Azuri" igraju slabo u poslednje vreme, naš predlog dvojka na "Pancere".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke