Miloje se ne šali, dovodi i Mitrovića?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.06.2021.
18:57
Izvor: Sportske.net

Hoće li mu se ispuniti jedna od najvećih letnjih želja?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Srpski stručnjak Vladan Milojević se brzo snašao posle rastanka sa Al Ahlijem, postigao je dogovor sa atinskim AEK-om i sada već uveliko formira tim za narednu sezonu.

Pre par dana pojavila se informacija da bi tokom leta moglo da dođe do trampe na relaciji Crvena zvezda - AEK, odnosno da bi u Atinu mogao da se preseli Gelor Kanga, a da se na ''Marakanu'' vrati Nenad Krstičić, ali još uvek se nije odmaklo dalje od spekulacija.

Nova zanimljiva informacija pojavila se danas, prenosi je grčki ''Sport live'', prema čijim saznanjima je Vladan Milojević ozbiljno zainteresovan da odbrambene redove pojača dovođenjem reprezentativca Srbije Stefana Mitrovića.

On je već tri godine član Strazbura, kapiten je ekipe, a ugovorom je vezan na još godinu dana, pa je ovo leto i poslednja prilika da Francuzi nešto zarade njegovim eventualnim transferom.

Dok je Milojević bio trener Crvene zvezde, spekulisalo se da bi Mitrović mogao i na ''Marakanu'', ali on je tada izabrao Strazbur, za koji je ove sezone odigrao 33 utakmice i postigao dva gola.

Ukoliko bi došlo do dogovora sa AEK-om, Mitrović bio bio treće pojačanje Atinjana ovog leta, pošto su prethodno angažovani golman Cican Stanković i levi bek Aleksandros Paras.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke