Mitar odlazi iz Fulama, postaje najplaćeniji Srbin ikada?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 11.03.2019.
16:35
Izvor: Sportske.net

Ne žale novca da dovedu srpskog napadača.

John Walton/PA via A
John Walton/PA via A

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je jedna od retkih svetlih tačaka Fulama u ovoj sezoni.

Tim iz Londona se grčevito bori za opstanak što bi bio ogroman podvig s obzirom da se nalaze na pretposlednjem mestu sa 13 bodova manje od Barnlija koji se nalazi na sigurnom.

Srbin bi mogao da naplati odlične igre u sezoni u kojoj je postigao deset golova na 30 nastupa u crno-belom dresu, Gardijan javlja da je za njegove usluge zainteresovano nekoliko kineskih klubova, prenosi Blic.

Prednjači Gvangžu Evergrande koji je spreman da mu ponudi neverovatnih 12 miliona evra po sezoni!

Klub bi u slučaju da ispadne iz lige morao da proda svoje najbolje fudbalera, a upravo je Mitar uz Sesenjona i Serija najskuplji igrač ekipe sa Krejven Kotidža.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 11.03.2019
22:11

Mitar će mnogo lakše igrati u jakom nego u slabom klubu. Zamislite ga makar kao alternativu Iguainu ili Lukakuu... Njegov je najveći kvalitet što, iako lud, jako dobro kapira igru, vrhunski prati i učestvuje, započinje akcije na pravi način, retko kad uspori, a u velikom timu bi mnogo češće bio u prilikama da pokaže i taj dobar pregled i razumevanje igre, kao i smisao za završnicu. Mislim da je sve otvoreno. Između PL i Kine, verovatno neće biti u dilemi, osim ako mu ne ponude 5 ili više puta više. Ovo što piše - nije ta ponuda.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 11.03.2019
21:05

Volim ga ali njegova konstitucija i navike traze slabije odbrane od PL. On moze da daje golove i igra ali da li zeli biti rezervna opcija za par miliona godisnje jer ne moze da bude prva violina u iole ozbiljnom klubu. Kina nudi 4-5 puta vise love i da radi sta hoce onima tamo, to je primamljivo finansijski tako da ne znam. Momak je mlad i ima veliku dilemu pred sobom jer iz kine moze u reprezentaciju samo kao zamena Jovicu mada Paulinjo je pokazao da ko zna zna ... Najrealnije je da zbog karijere i porodice ostane u Engleskoj ali u nekom klubu srednjeg ranga poput Evertona ili West Hem-a pre nego u top klubu.

avatar
NeWave86
Monday, 11.03.2019
20:08

Ništa od toga.

avatar
Znajsha
Monday, 11.03.2019
19:53

Uzmi Mitre lovu i cao bao

avatar
Mangus
Monday, 11.03.2019
17:57

Ubio bi svoju karijeru sad da ode tamo. U krs fulamu se pokazao dobro, i verujem da cr naci ekipu u PL ako fulam ispadne. Pritom nece biti skup

avatar
Anonymous Official
Monday, 11.03.2019
19:12

Ako Inter proda Icardija nebi bio loša zamjena. Ima dobru kontrolu lopte,dobro igra glavom.dobar u skoku i snazan.