Mitru se sprema novi ugovor, ali stiže poziv iz Primere!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.11.2021.
11:26
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Mitrović bi mogao da zaigra i u Španiji.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je u žiži interesovanja ove sezone. 

Igra fenomenalno u Fulamu, postigao je već 21 gol u prvenstvu, pored toga briljira i u dresu reprezentacije Srbije koju je golom u poslednjim minutima meča protiv Portugala odveo na Mundijal u Kataru. 

Takav tip napadača je potreban većini timova, fantastično igra glavom, možda i kao nikada do sada u karijeri, pa su za njegove usluge zainteresovani mnogi. 

Ipak, Fulam želi da ga zadrži i pored činjenice da ima ugovor do 2024. godine, novi ugovor je spreman i Mitrović bi mogao da postane jedan od najplaćenijih igrača Čempionšipa ikada sa 100 hiljada funti nedeljno.

Imajući u vidu da je Fulam nadomak Premijer lige, jasno je da će Mitrović radije ostati u tom klubu gde ima već status kojim je nedodirljiv, iako je u prethodnim godinama dokazivano i suprotno. Sada je iskusniji, bolji, spremniji i čekamo ga sledeće sezone u Premijer ligi. 

Ponuda definitivno ima, Viljareal je klub koji ga želi u januaru, ali je već sada jasno da će morati da izdvoji ogromnu sumu novca ukoliko želi Mitrovića, jer se Fulam neće odreći najboljeg igrača koji bi mogao da im donese i devetocifrenu sumu ulaskom u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke