Moćni Junajted, nije samo jedan, stižu dva vrhunska štopera? Nude i trampu za Halanda!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 26.07.2021.
08:38
Izvor: Sportske.net

Izgleda da "Đavoli" na sve načine pokušavaju da bace rukavicu komšijama!

 EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Mančester Junajted je blizu završetka posla oko Rafaela Varana, naime, Francuz će po svemu sudeći do kraja nedelje za oko 50 miliona evra završiti na "Old Trafordu". Ali, to nije sve što se odbrane tiče, mediji tvrde da Junajted pokušava da dogovori transfer Kundea iz Sevilje na "Old Traford" čime bi Solskjer dobio strašnu trojku u odbrani i verovatno ekipu spremnu da se bori za titulu u Premijer ligi.

Sa druge strane, sve je izvesnije da će Pol Pogba napustiti klub, meta je Saul, čeka se ponuda PSŽ za Francuza kako bi se okrenuli Špancu iz Atletika. Simeone navodno nema ništa protiv da za sumu oko 60 miliona proda igrača, tim pre što je rešenje našao, impresioniran je Jangelom Ererom, igračem Sitija koji je bio na pozajmici u Granadi.

Što se tiče Junajteda, stigao je Sančo, sada pokušavaju po mnogimna nemoguće, da otmu Halanda. Norvežanin bi radije kod Solskjera nego u Čelsi, ali pita se Dortmund. "Đavoli" imaju mamac, Marsijala, igrača koji je ranije bio na meti Borusije i koji bi bio odlično rešenje za Nemce. Jasno, pitanje je njegove cene, ali ako bi Junajted ponudio veliki novac i Francuza stvari bi mogle da postanu ozbiljne. Ipak, "Milioneri" tvrde da Haland ostaje i pored toga što će narednog leta biti slobodan za 75 miliona evra i ako stvarno bude tako, onda nema sumnje da će on biti veoma blizu svom snu, odlasku u Real Madrid. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 26.07.2021
13:51

Јунајтед ако жели Халанда то ће морати да уради у овом прелазном року, јер касније за цену од 75 милиона моћи ће да га доведе велики број клубова, али ће дечко прећи тамо где га чека највећи новац или пак у клуб који највише воли... Не бих разумео да је то Реал Мадрид, али добро де, сви ваљда знају зашто прелазе у одређени клуб.