Modrić u nedelju poslednji put na "Bernabeu" - Saudijci zovu

Autor: Filip Rodic
četvrtak 01.06.2023.
16:00
Izvor: Sportske.net

Luka Modrić zatražio je da napusti Real Madrid nakon što je dobio "sočnu" ponudu iz Saudijske Arabije.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Hrvatski vezista je obavestio klub da želi da ode nakon što je dobio predlog od 120 miliona za tri sezone. Činilo se da je njegova obnova na pravom putu poslednjih nedelja, ali sve ukazuje na to da će sa 37 godina posle više od decenije staviti tačku na svoju uspešnu etapu na Bernabeuu. U "kraljevskom klubu" će ga pustiti da odluči o svojoj budućnosti, piše španski list "Okdiario", specijalizovan za Real Madrid.

U Saudijskoj Arabiji su za Modrića stavili abnormalnu ponudu od 120 miliona evra za tri sezone, brojke koje postaju relevantnije sa 37 godina. Posle višenedeljnog razmišljanja, čini se da je najnoviji saudijski predlog promenio mišljenje hrvatskog veziste koji bi mogao da odigra poslednju utakmicu na "Bernabeu" ove nedelje protiv Atletik Bilbaa.

Ova situacija sa Modrićem može objasniti najnovije zbližavanje Real Madrida i Danija Sebaljosa. Posle višenedeljnih pregovora, beli klub je dao poslednji predlog Sebaljosu da sve ukazuje da će se to ostvariti. Između bivšeg Betisa i potpisivanja Belingema popuniće prazninu koju je ostavio Modrić koji će narednih dana morati da donese konačnu odluku o svojoj budućnosti. Prvo, odlučio je da to saopšti klubu, a kao i obično kod legendi, u Real Madridu se nisu protivili odlasku igrača za kojeg smatraju da je zaslužio pravo da odlučuje o svojoj budućnosti.

Poput Modrića je meta Saudijaca i Karim Benzema. Sve ukazuje da dve legende Real Madrida mogu da krenu putem Kristijana Ronalda u ligi koja zadaje ozbiljan udar na temelje svetskog fudbala, piše "Okdario".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke